1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kars eski Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’dan Kamuoyuna Açıklama
Kars eski Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’dan Kamuoyuna Açıklama

Kars eski Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’dan Kamuoyuna Açıklama

Murtaza Karaçanta’dan Kamuoyuna Açıklama

A+A-

Kars'ta bir haber sitesinde çıkan ‘’Yerel seçimler sonrası Karslılara veda etmeden şehri terk eden Belediye Başkanı şahsına ve ailesine ait bütün iletişim araçlarını kapattırdı’’ şeklinde YALAN haber yapan kişi ve kişilere ve yine her defasında çirkince iftira ve yalanların ardına sığınan haber sitesine şunu söylemek isterim ki 5 yıl boyunca Gazi Kars’ımızda Belediye Başkanlığı yaptığım süreç içerisinde bu haberler gerçeği yansıtıyorlardı ise sizlere sormak isterim NE BEKLİYORDUNUZ? NEDEN YAYINLAMADINIZ!

Öyle bir haber ki neresinden bakılırsa bakılsın sadece deli zırvalığı olan metinde; telefon numaramın kapalılığından bahseden şahsiyet bunu bilmiyor mu, kullanmış olduğum telefon hattı bana Kars Belediye Başkanlığı tarafından tahsis edilmiş olup görev sürem tamamlandığında yine tarafımca kuruma iadesi sağlanmıştır. Doğal olarak kamu malı bir hattın görev sürem tamamlandığında kapanması kadar doğal ne olabilir.

Güya edindiği bilgilere göre Kars’taki evimi acele ile terk ettiğimden bahseden sözüm ona haberci özünde tamamen yalancı olan kişi veya kişiler seçim tamamlandıktan 1 hafta sonra; ki o 1 haftalık sürecin tamamında da şehir merkezinde ve kurumlarımızda veda ziyaretleri ile geçirmiş biri olarak nasıl olur da acele ile evimi terk etmiş olabilirim.

Nereye gittiğimin bilinmemesi için gece geç saatler de kardeşimin arabasıyla Kars’tan ayrıldığımı belirten sözüm ona haberci arkadaş elini vicdanına koy demeyi çok isterdim ama vicdan ve dürüstlük olgusundan çoktan vazgeçtiğinden dolayı sana hiçbir şey demeyeceğim. Benim eşimin rahatsızlığından dolayı gideceğimi herkes biliyorken gece saat on ikilere kadar gerek personellerimiz olsun gerek tanıdıklarımız olsun gerekse de komşularımız olsun buna şahitken gece şehri terk ettiğimi söylemen kişilik bakımından nasıl bir ruh haline sahip olduğunu da ortaya çıkarmaktadır.

Haber yaptığını sanan zavallı zevat esnafa borcum, şehirden gece kaçmam, telefonlarımı kapatmam vs. gibi yalanların ve ithamların arkasına saklanıncaya kadar asıl niyetinin ne olduğunu açıkla da herkes niyetinin üzüm mü yemek yoksa bağcıyı dövmek mi olduğunu bilsin.

Bunca zamandır Kars’a ve aziz Kars halkına olan saygım sevgim ve hürmetim adına yalanlarınıza dolanlarınıza iftiralarınıza karşı sessiz kaldım. Ama artık bu kadarına da pes dedirttiniz. Yalanlarınız artık sizlerin boyunu aşınca bende kişisel olarak bu yapılan haber hakkında yargı yolu ile sizleri hesaplaşmaya çağırdım bilginiz olsun.

Yine görevim boyunca asparagas haberlerin arkasına saklanan 5 m2 ‘lik odalardan habercilik gibi kutsal mesleğin ardına sığınarak zavallıca haber yaptığını zanneden şahıslar bunu unutmamalıdırlar ki 5 yıl boyunca görevimin başında Belediye Başkanlığı makamımda bulundum. Habercilik gereği neden bir güne bir gün gelip de erkekçe bu iftiralarınızı şahsıma ve yüzüme karşı yöneltmediniz. Asıl kaçan sizlersiniz bunu da iyi bilmenizi isterim…

Murtaza KARAÇANTA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.