1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kars Belediye Başkanlığı İçin Yapılan Her Ankette Naif Alibeyoğlu Birinci
Kars Belediye Başkanlığı İçin Yapılan Her Ankette Naif Alibeyoğlu Birinci

Kars Belediye Başkanlığı İçin Yapılan Her Ankette Naif Alibeyoğlu Birinci

Cumhuriyet tarihinin Kars’taki en başarılı belediye başkanları arasında ismini altın harflerle Kars tarihine yazdıran, 7’den 70’e her Karslı’nın sevdiği ve saydığı Naif Alibeyoğlu’nun ismi yaklaşan yerel seçimler öncesi yine gündemde.

A+A-

Kars’ın gelişmesinde ve kalkınmasında oldukça önemli rol oynayan, Kars’ın bir kültür ve dünya şehri olmasında büyük emekleri olan ve Kars’ın adını dünyaya duyuran, kültürel mirasımız olan tarihi binalarımızın yağmalanmasını önleyerek, onları yeniden kültür mirası listemize kazandıran, Kars’a saymakla bitiremeyeceğimiz somut hizmetler sunan ve Karslıların daima hayırla, sevgi ve saygıyla yâd edeceği bir isim olan Kars Belediyesi eski Başkanı Naif Alibeyoğlu’nun yeniden belediye başkanlığına aday olması için Karslılar seferber oldu.

Parti ve etnik ayrım gözetmeksizin, “Kars Parti”li olan Naif Alibeyoğlu, gerek telefon ve gerekse de dijital ortamda yapılan “Kars Belediye Başkanı Adayı Kim Olsun” anketlerinde birinci sırada yer alıyor.

Kars’ın en eski ve saygın haber sitelerinden olan www.karsmanşet.com'un hazırlamış olduğu “Kars Belediye Başkanı Adayı Kim Olsun” anketinde de Naif Alibeyoğlu birinci sırada yer alıyor.

Kars halkının bu dönemde yoğun destek ve teveccühüne mazhar olan Naif Alibeyoğlu’nun, Kars’ı yeniden “Doğu’nun İncisi” ve “Kafkasların Kültür Başkenti” yapmak için aday olacağı görünüyor.

manset.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.