1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İYİ Parti'nin Kars Çıkarması
İYİ Parti'nin Kars Çıkarması

İYİ Parti'nin Kars Çıkarması

​​​​​​​Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçimler için siyasi partilerde hummalı çalışmalar başladı. AKP ile MHP’nin ittifak çalışması sürerken sahalara ilk inen siyasi parti İYİ Parti oldu.

A+A-

KARS  UĞURLU GELECEK

Yerel seçimlerin startını vermek ve teşkilatla buluşmak adına Kars’a gelen İYİ Partililer'e Kars’ta yoğun ilgi vardı.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Özdemir Polat ve  GİK Üyesi Celal Karapınar’dan oluşan heyet Kars İYİ Parti Kars İl Teşkilatını ziyaret etti. İl Başkanı Settar Kaya ve yönetim kurulunun karşıladığı heyet bir süre il binasında fikir alış verişinde bulundular.

DOLU DOLU BİR ZİYARET OLDU

Yerel seçim startını Kars’tan veren İYİ  Partililer Valilik önünde düzenlenen AHİLİK haftası etkinliklerine katıldıktan sonar esnaf ziyaretleri yaptılar. Serhat Televizyonu, Ticaret ve Ziraat Odası gibi kuruluşları da ziyaret eden heyet odalarda Kars’ın tarımı ve ekonomisi hakkında geniş bilgiler aldılar.

ÖZDEMİR POLAT’A YOĞUN İLGİ

Kendisi de Kars Arpaçaylı olan İş adamı ve İYİ Parti GİK Üyesi olan Özdemir Polat’a ziyaretlerde hemşerilerinden yoğun ilgi oldu.

Karslı olması nedeniyle Genel Başkan Meral Akşener’in talebi doğrultusunda Kars’a geldiğini söyleyen Polat ; “ çok samimi söylüyorum ki memleketime gelmekten dolayı çok mutluyum. Böylesi bir görev dahilinde de olsa memleketime gelip insanlarımla uzun süre sonra hoşça vakit geçirmenin zevkini yaşadım. Hemşehriciliğimizi, dostluğumuzu, siyasetin üstünde görüyorum” dedi.

1-150.jpg2-141.jpg3-113.jpg4-070.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.