1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İYİ Parti’den Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyetine ziyaret
İYİ Parti’den Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

İYİ Parti’den Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

​​​​​​​İYİ Parti Kars İl Başkanı Settar Kaya, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanlığını ziyaret etti.

A+A-

İYİ Parti İl Başkanı Settar Kaya ve beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Şenol Beyhanlı, Medya Tanıtım Başkanı Nevzat Aras, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Akbaba, Servet Özyılmaz, Teymen Er ve Melih Kural’ı KKDGC Başkanı Ercüment Daşdelen ve Cemiyet Genel Sekreteri Burhan Akyıldırım karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KKDGC Başkanı Daşdelen, İYİ Parti İl Başkanı Settar Kaya ve beraberindekilere çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretleri için teşekkür etti.

İYİ Parti İl Başkanı Kaya da, basını çok önemsediklerini belirterek, “Basın, toplumun gözü kulağıdır. Basının serbest ve hür olmasını savunuyoruz. Gazetecilerin topluma sayısız hizmetleri vardır. Basın mensupları bir toplumda çok sesliliğin ve halkın doğru haber akışına sahip olmasında hayati önem taşıyor” dedi.

Kars’taki teşkilat çalışmaları hakkında da bilgi veren Kaya, Merkez ilçe ve ilçe kongrelerini tamamladıklarını, 7 Martta ise İl kongresini yapacaklarını söyledi.

Kaya, İyi Partinin Türk Siyasi hayatına yeni bir nefes kazandıracağını ifade ederek, “Siyasetin önünün açılmasında İyi Parti etkili olacaktır. Parti olarak ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız. Toplumun tüm kesimini kucaklayacağız” diye konuştu.

Kaya, ziyarette partisinin çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.