1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İYİ Parti Kars Siyasetini Canlandırdı
İYİ Parti Kars Siyasetini Canlandırdı

İYİ Parti Kars Siyasetini Canlandırdı

İYİ Parti Kars Kurucu İl Başkanı Settar Kaya : “Umudu boşa çıkarmamak, tıkanan siyasetin önünü açmak, gerileyen demokrasimizi güçlendirmek, kutuplaşmayı, yozlaşmayı, yoksullaşmayı ortadan kaldırmak için yapmamız gereken çok iş var”

A+A-

İYİ Parti Kars İl Başkanlığı’na Settar Kaya’nın getirilmesinin ardından Kars’ta da siyaset  hareketlilik kazandı.

Kaya’nın il başkanlığının duyurulmasının ardından gerek sosyal medyada ve gerekse sosyal hayatta Kars’ın gündemi bir anda İYİ Parti oldu.

İYİ Parti Kars Kurucu İl Başkanı Settar Kaya’nın telefonları tebrik için kilitlenirken, sosyal medya hesabından da binin üzerine tebrik ve beğeni geldi.

“Umudu boşa çıkarmamak, tıkanan siyasetin önünü açmak, gerileyen demokrasimizi güçlendirmek, kutuplaşmayı, yozlaşmayı, yoksullaşmayı ortadan kaldırmak için yapmamız gereken çok iş var” diyen Settar Kaya, gerek ülkemiz ve gerekse Karsımızda İYİ Parti’ye ve şahsıma olan ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum, dedi.

Sosyal medya hesabından da bir teşekkür mesajı yayımlayan Settar Kaya, mesajında şu görüşlere yer verdi : “İYİ PARTİ Kars Kurucu İl Başkanlığı görevini şahsıma uygun gören, başta genel başkanımız sayın Meral AKŞENER olmak üzere, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Koray AYDIN’a ve başkanlık divanının değerli üyelerine şükranlarımı arz ediyorum.

Bu vesile ile Türkiye’nin her yerinden ve yurtdışından telefonla arayarak, mesaj ve yorum yazarak tebrik eden, iyi dileklerde bulunan dost, arkadaş ve hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.

İl başkanlığımın ilan edilmesiyle birlikte aldığım yoğun tebrik, memnuniyet ifadesi ve sıcak ilgi aynı zamanda İYİ PARTİ’nin milletimiz için umut olarak görüldüğünün de göstergesidir.

Bu umudu boşa çıkarmamak, tıkanan siyasetin önünü açmak, gerileyen demokrasimizi güçlendirmek, kutuplaşmayı, yozlaşmayı, yoksullaşmayı ortadan kaldırmak için yapmamız gereken çok iş vardır. Yolumuz çetin, sorumluluğumuz büyüktür.

Gayret bizden, yardım yüce ALLAH’tandır. Saygılarımla…”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.