1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İşadamı Cezmi Boztaş, Sarıkamış Belediye Başkan Aday Adayı
İşadamı Cezmi Boztaş, Sarıkamış Belediye Başkan Aday Adayı

İşadamı Cezmi Boztaş, Sarıkamış Belediye Başkan Aday Adayı

Sarıkamış’ın yetiştirdiği başarılı işadamı Cezmi Boztaş, AK Parti Sarıkamış Belediye Başkan Aday Adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

A+A-

Başvuru dosyasını AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul’a sunan Boztaş, Sarıkamış'a ve Sarıkamış halkına her türlü desteği ve hizmeti vermeye hazır olduğunu söyleyerek, “El ele, gönül gönüle hizmet edeceğiz. Davamıza sahip çıkarak, memleket sevdamızı hizmetlerimizle taçlandıracağız.” dedi.

Sarıkamış ilçesinde 1984 yılında ticaret hayatına başlayan, 1987 yılından bu yana aile şirketini kurarak Sarıkamış'ta mobilya ve beyaz eşya sektöründe ticari faaliyetlerini yürüten İşadamı Cezmi Boztaş, Kars ve Ankara'daki şirketleri bünyesinde 25 kişiye istihdam sağladı. Geçmişte de hizmet alımı sektöründe Kars ve merkez ilçelerinde 400 kişiye istihdam sağlamış olmanın gururunu yaşayan Boztaş, bilgi ve birikimini, iş ve siyasi tecrübesini Belediye Başkanlığı’nda da hizmete dönüştürmeyi tercih etti.

SARIKAMIŞ HALKINA HİZMET ETMEYE TALİBİZ

Coşkulu şekilde karşılanan İşadamı Cezmi Boztaş burada yaptığı açıklamada, “Sarıkamış’ta doğup büyüdük ve Sarıkamış’ın sevdalısı olarak hizmete talip olduk. Sarıkamış’a ve Sarıkamış halkına hizmet etmeye talibiz. Bu bir seçimdir, yarıştır. 2009 yılında da aday adayı olmuştum. Küskünlük, dargınlık göstermeden yine partimize hizmete devam ettik. Bugün de tekrar aday adayı olarak başvurdum. Biz her zaman dava arkadaşlarımızın ve partimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Bize de bu görev verilirse vekillerimizle, teşkilatlarımızla uyumlu bir şekilde, istişare ederek hizmet etmeye talibiz. Hakkımıza hayırlısı neyse Cenab-ı ALLAH onu nasip eylesin. Sarıkamış halkına kim hayırlı olacaksa Cenab-ı ALLAH ona nasip eylesin.” dedi.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul da, “Belediye başkanlığı için ilk müracaatı Cezmi Boztaş ağabeyimiz yaptı. Yıllardır partimize hizmet etmiş 2004 yılında Belediye Meclis üyeliği yapmış, 2009 yılında da yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylığı yapmış değerli ağabeyimiz müracaatta bulundu. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

CEZMİ BOZTAŞ KİMDİR?

Cezmi Boztaş,1962 yılında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise öğrenimini Sarıkamış'ta tamamlamıştır.1982 yılında Bursa Hava Ulaştırma Okulunda vatani görevini tamamladıktan sonra Sarıkamış'a dönerek 1984 yılında ticaret hayatına başlamıştır.1987 yılından bu yana aile şirketini kurarak Sarıkamış'ta mobilya ve beyaz eşya sektöründe ticari faaliyetlerini yürütmektedir. Kars ve Ankara'daki şirketleri bünyesinde 25 kişiye istihdam sağlamıştır. Geçmişte de hizmet alımı sektöründe Kars ve merkez ilçelerinde 400 kişiye istihdam sağlamış olmanın gururunu yaşamıştır.

Ayrıca AK Parti Siyaset Akademisi'ne 2 dönem katılarak sertifikalar almıştır. Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana Boztaş ailesi olarak bu davanın yanında yer almış, 2004-2009 yılları arasında Sarıkamış Belediye Meclis Üyesi seçilerek Belediye Başkan Vekilliği görevi yapmış, 2009 yılında Sarıkamış Belediye Başkan aday adayı olmuştur. AK Parti’nin tercih ettiği mevcut başkanın yanında olarak desteğini daima sunmuştur.

Şimdi ise bu dönem tekrar Sarıkamış Belediye Başkanlığına başvuru yaparak Sarıkamış'a ve Sarıkamış halkına her türlü desteği ve hizmeti vermeyi canı gönülden istemiş, talip olmuştur.

Orta derecede İngilizce bilen Cezmi Boztaş, evli ve 3 çocuk babasıdır.

46499194_752550495081096_1850198638974730240_n.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.