1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. HDP, Kars’ta Bilgen ile birlikte 11 aday adayının ismini açıkladı
HDP, Kars’ta Bilgen ile birlikte 11 aday adayının ismini açıkladı

HDP, Kars’ta Bilgen ile birlikte 11 aday adayının ismini açıkladı

HDP, Kars’ta mevcut milletvekili ve parti sözcüsü Ayhan Bilgen de dahil 11 aday adayı ile birlikte seçim çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars İl Başkanlığı, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimlerinde yarışacak olan aday adaylarını düzenlenen toplantıda tanıttı.

HDP Kars İl Başkanlığında düzenlenen tanıtım toplantısında gazetecilere açıklamada bulunan HDP Kars İl Başkanı Ekrem Savcı, partisinin 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerde mevcut Kars Milletvekili ve Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen ile birlikte 11 aday adayının adını açıkladı.

İl Başkanı Ekrem Savcı, HDP Kars milletvekilliği için aday adayı olan isimlerin alfabetik sıraya göre, Ahmet Çağan, Arzu Moco, Ayhan Bilgen, Abdi Bişar Alınak, Cengiz Topbaşlı, Deniz Akil, Gülcan Alp, Hanife Yücelli, Necati Kılıç, Pervin Tumbul ve Rahim Tımar olduğunu açıkladı.

Aday adayları eğilim yoklamasına tabi tutuldu

Öte yandan düzenlenen tanıtım toplantısı sırasında milletvekili kesin adayı olmak isteyen aday adayları eğilim yoklamasına tabi tutuldu. Toplantıya katılan partililer, 11 isimden sırasıyla ilk 3 sırada görmek istedikleri aday adaylarının adını işaretledikleri listeyi kapalı zarfa koyarak oylama yaptılar.

HDP Kars Milletvekili Ekrem Savcı, yaptığı açıklamada eğilim yoklamasının sonuçlarının HDP Genle Merkezinde açılarak değerlendirileceğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.