1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Hafızpaşalı kadınlar: “Oyumuz Tuncay Mutluer’e”
Hafızpaşalı kadınlar: “Oyumuz Tuncay Mutluer’e”

Hafızpaşalı kadınlar: “Oyumuz Tuncay Mutluer’e”

​​​​​​​Seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Vatan Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Tuncay Mutluer ve Belediye meclis üyeleri ile Kars’ın Hafızpaşa mahallesinde ki çalışmalarında, Karslı kadınlarla buluştu. 

A+A-

Vatandaşlar, “Mahallemizde eski hapishane binası var.  Akşamları Kars’ın bütün esrarcıları ve tinercileri burada. Kaç kez Belediyeye, valiliğe şikayet ettik. İlgilenen yok. Yolumuz desen patates tarlası. Tuncay Mutluer başkan olduğunda mahalleye otobüs seferleri koymuştu. Tuncay Bey gitti, otobüslerde gitti. Sorunlarımızı belediyeye bildirmek istiyoruz ama belediyenin kapısından içeri giremiyoruz.

Bizim mahallemizle hiç ilgilenmiyorlar. Temizlik sıfır. Mahallemizden tiren yolu geçiyor ve biz tren yolunun karşı tarafına geçemiyoruz. Bir alt geçit yapmışlar kullanmak mümkün değil. İçerisinden çöpten ve yağmur suyundan geçilmiyor. Geçenlerde bir mahalleli eşi ile karşıdan karşıya geçerken neredeyse tirenin altında kaldı. Kimsenin umurunda değil. Biz mahallemize özel taksi tutarak gidip geliyoruz. Gelirimizin yarısı taksi parasına gidiyor. şimdi kar çarşaf gibi her tarafı kapatmış. Yani bütün pislikleri kapatmış. Hele bir kar çıksın siz o zaman görün. Çöplükten, yolsuzluktan, kurtulamıyoruz ki sıra diğer sorunlarımıza gelsin. Oysa bizim spor alanlarına dinlenme yerlerine, kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilmesi gereken alanlara ihtiyacımız var. Ama bir türlü çöpten ve ulaşım sorunlarından kurtulamadık.

Kars küçük bir şehir. Ama bu küçük şehirde bir yığın sorunla karşı karşıyayız. Ve bunlarda küçük sorunlar. Çözülemeyecek sorunlar değil bunlar. Ama yöneticilerin umurunda değiliz biz. Şu yolları tamir etmek, çöpleri toplamak çok mu zor? Değil. İyi bir yönetici olsa bunlar sorun olmaktan hemen çıkar” açıklamalarında bulundu.

Vatandaşlar, “Herkesin bir tipine, bir geçmişine bakmak gerekiyor. Tuncay Mutluer’in geçmişini çok iyi biliyoruz. Geçmişte sadece Hafızpaşa için değil, Kars için çok güzel şeyler yaptı. Şimdi bizde Mutluer başkanla 31 mart seçimlerine gidiyoruz ve inanıyoruz. Tuncay başkan geldiğinde bütün bu sorunlar bitecek.

Herkes kendi ateşini kendi önüne çekiyor bu şehirde. Oy almaya gelende herkes kapımızda. Seçim bitince ortada kimse yok. Seçimden sonra kimse seni tanımıyor. Bu seçimlerde inşallah Mutluer seçilir de bizde çekinmeden yakasına yapışırız. Tuncay Mutluer başkanlığı bıraktıktan sonra da her zaman yanımızda oldu. Kars’ı terk etmeyen tek başkandır Tuncay Mutluer. İnşallah 31 marttan sonra başkan olur ve bizde bu dertlerden kurtuluruz.

Tuncay Mutluer bizim başımızın tacıdır. Çünkü 1994 yerel seçimlerinden önce bizim mahallemizde su yoktu. 1994 te Mutluer seçilince bizim suyumuz geldi. Bizim mahallemizin yolu yoktu. Yolu yaptı ve dolmuş seferleri koydu. Ama Tuncay Mutluer gitti, ne yol kaldı ne dolmuş. Seçimlerin olmasını dört gözle bekliyoruz ve Mutluer’i tekrar başkan olarak görmek istiyoruz.

Allah Tuncay Mutluer’in dileğini kabul etsin ki oda bizim isteklerimizi yerine getirsin. Yolumuz olsun, dolmuşumuz olsun, çöplük içinde yaşamayalım. Ama her şey destekle olur. Tuncay Mutluer’e destek vereceğiz ki başkan olsun. Her şey desteklemekle başlar. Bizim Tuncay Mutluer’e desteğimiz tamdır. Her şey birlikle olur. Birlik olmadan dirlik olmaz. Bir olacağız ve dirlik için Tuncay Başkanı o koltuğa oturtacağız. Bizim sorunlarımızı belediye çözecek. Ama çözmüyor. 31 marttan sonra çözülecek ama. Çünkü Tuncay abi gelecek ve bizim sorunlarımızı çözecek. Buradan Kars halkına çağrı yapıyorum. 31 martta Tuncay Mutluer’i başkan yapalım ki 31 marttan sonra sorunlarımızı bitirelim. Tuncay Başkan her zaman bizim yanımızda oldu. Şimdi biz onun yanında olacağız ki sorun diye bir şey kalmasın.”diyerek Mutluer’e desteklerini yineledi.

Hafızpaşa ve Kars Seçmenine Söz Veriyorum: Bu Rezilliği Bitireceğim!

Hafızpaşa mahallesinin kadınlarını dinleyen ve sorunları yerinde gören Vatan Partisi Adayı Tuncay Mutluer, “ Kars’ın genel durumu gerçekten çok berbat. Belediye hizmetleri yok. Şimdi Hafızpaşa mahhallesini sizde gördünüz. Bu halka bu durum reva görülür mü? Kars Kars olalı böyle bir rezillik görmedi. Hafızpaşalı kadınlarımız beni çok iyi biliyor. Benim belediye başkanlığını bıraktığım zaman burası çiçek gibi idi. Yolu vardı, suyu vardı, belediyenin servisi vardı, dolmuş sistemi vardı. Asfalt benim dönemimden kalan asfalt. Tabii tamir etmezsen bu hale gelir. Ama burada önemli bir nokta var. Çöp sorunu, su sorunu, yol sorunu, ulaşım sorun belediyelerin asli görevleri. Eğer belediye bunları da yapmıyorsa orada belediye yok demektir. Ben başkan olduğum an, sizin de gördüğünüz eski cezaevi binasını ve arazisini belediyeye tahsis edip orasını özellikle kadınlarımız için kültürel faaliyet merkezi haline getireceğim. Kadınlarımızın üretime katkı sağlamaları için iş yerleri açacağım. Dinlenme ve spor alanları yapacağım. Cezaevinin arazisi çok büyük bir arazi. Yani ben Çöple, yolla, ulaşım ile uğraşmayacağım. Çünkü iktidara geldiğim gün bu rutin işler bitecek. Buradan Hafızpaşa ve Kars seçmenine söz veriyorum” dedi.

Vatan Partisiyiz Bu Sorunu Çözeriz

Seçim çalışmalarında ev ev gezen Vatan Partisi Belediye Meclis Üyesi Selma Senem de,

“Kars gerçekten içler acısı bir durumda. Serhat Şehri Kars’ımız döküntü şehir haline getirilmiş. Vatandaşları dinlediğiniz zaman esas sorunun Belediyelerden kaynaklandığını görüyoruz. Ve bu sorunlar sadece buraya ait değil. Türkiye’nin her tarafı hemen hemen aynı durumda. Çürümüşlük almış başını gitmiş. Çözüm var mı var. Sizde duydunuz. Kars’ta biz varız, Tuncay Mutluer var. Ve Vatan Partisi var. Evet 31 martta Kars’ta iktidar olacağız ve bu sorunları bir an önce çözeceğiz. Çünkü rant partisi değiliz biz. Vatan Partisiyiz. Ve biz çözeriz.” açıklamalarında bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.