1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Güven: “Davul, belediye başkanının boynunda, tokmak kimin elinde olacak"
Güven: “Davul, belediye başkanının boynunda, tokmak kimin elinde olacak"

Güven: “Davul, belediye başkanının boynunda, tokmak kimin elinde olacak"

​​​​​​​23. dönem AK Parti Kars Milletvekili Mahmut Esat güven, yaklaşan yerel seçimler öncesi, belediye başkan adaylarının oluşturacağı encümen üyelerinin vizyonun önemine değindi.

A+A-

Güven, yerel seçimlere katılacak partilerin ve belediye başkan adaylarının şu sıralarda yaşadıkları en büyük sıkıntılarının belediye ve il genel meclisi üyelerini belirlenmesi aşaması olduğunu söyledi.

Meclis üyesi adaylarının önceliğinin ‘Davul belediye başkanının boynunda, tokmak bizim elimizde olsun’ olduğunu ileri süren Mahmut Esat Güven: “Özellikle belediye başkanlığında iddialı olunan yerlerde, hemen hemen herkes aday adayıdır. Ve aralarında büyük bir çekişme söz konusudur. Bu dönem belki de belediye başkan adaylarının en zor dönemlerinden biridir. Bir taraftan aday adaylarının baskıları, araya torpil koymaları, diğer tarafta ilin vekilleri, hatırı sayılır esnafı, hocası v.s. Hepsi bir şekilde belediye meclisinde etkin olmaya çalışır. Onlara göre meclise ne kadar fazla encümen yazdırmışsan, belediye veya il genel meclisi üzerinde o kadar etkinsin demektir. Kısacası istedikleri, davul belediye başkanının boynunda, tokmak bizim elimizde olsun. Memlekete hizmetmiş, vatandaşın rahatıymış, huzuruymuş, yaşanabilir bir şehirmiş..! Geç bunları. Bana ne hizmetten, yaşanabilir bu şehirden..! Sanki ben bu şehirde mi yaşıyorum? Doğrudur sen yaşamıyorsun ama üzerine binip de inmek istemediğin bu halk, bu şehirde yaşıyor. Hangi partinin adayı olursanız olun, hangi yörenin seçmeni olursanız olun, hangi partinin taraftarı olursanız olun, belediye başkanınızı, meclis üyelerinizi akbabalara yem etmeyin…” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.