1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Genç Parti Kars İl Kongresi yapıldı
Genç Parti Kars İl Kongresi yapıldı

Genç Parti Kars İl Kongresi yapıldı

​​​​​​​Genç Parti Kars’ta il kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile yapılan kongrede Erol Ürün, Genç Parti Kars İl Başkanı seçildi.

A+A-

Volkan KARABAĞ 

Kars Park Otel’de gerçekleştirilen kongreye, Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Türkan, Kadıköy İlçe Başkanı Yasemin Demir, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Nevra Köse, Genç Parti Kars ve Ardahan İl Yönetimi, ilçe teşkilat mensupları ile partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Nevra Köse başkanlığında divan oluşturuldu ve yeni dönemde yapılacak faaliyetler dile getirildi.

Tek liste ile gidilen kongrede Erol Ürün yaptığı konuşmada, ülkede yaşanan sorunların çözümü için cesur yürekli, atak ve vizyon sahibi Cem Uzan’ın aranmakta olduğunu söyledi.

Başkan Ürün, millet olarak sıkıntılı günler yaşandığına dikkat çekerek, bu sıkıntıların artık mevcut hükumetinin hiçbir şey yapamadığından kaynaklandığını dile getirdi.

İktidarın, ülkede yaşanan her soruna ‘dış güçlerin oyunu’ gibi bir mazeret ileri sürdüğü de sözlerine ekleyen Başkan Ürün, “Bu nedenle cesur yürekli, atak ve vizyon sahibi Cem Uzan aranmaktadır. Her keste bunu böyle bilmekte ve Ülkede yaşanan soruna ne iktidar partisi ne de muhalefet partileri çare bulamamaktadır. Biz diyoruz ki ‘yaparsa Cem Uzan yapar” Genç Parti yeni ve ter temiz kadrolarıyla, genç, yıpranmamış, hiçbir şaibeye karışmamız kadrolarıyla başaracaktır. Biz Türkiye genelinde olduğu gibi Kars’ta da genç kadrolarla Ülke yönetimini devralmaya hazırız. Kars ile birlikte ilçelerimizde de kararlı, genç ve dinamik kadrolarla Genç Parti Genel Merkezimizin talimatlarıyla plan ve programlarımız doğrultusunda ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Kongremiz ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. 

Genç Parti Kars İl Başkanlığının yönetim kurulu ise; Ufuk Aslan, Sibel Ürün, Alican Aslan, Çağlar Bağış, İsmail Karabağ, Gürbüz Uralkaya ve Çetin Ürün, yedekler; Mustafa Aşık, Cihan Araz, Yusuf Aydemir’den oluştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.