1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ermeni oyununa gelmeyiz
Ermeni oyununa gelmeyiz

Ermeni oyununa gelmeyiz

Demokrat Parti Kars İl Başkanı Turgut Oran, Karslıların Ermeni oyununa hiçbir zaman gelmediğini ve bundan sonra gelmeyeceğini ifade ederek, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.

A+A-

BATILI GÜÇLER HER ZAMAN KARSLIYI ETKİSİ ALTINA ALMAK İSTEDİ : KARSLI OYUNA GELMEDİ

 

Batılı güçlerin Kars üzerinde daima emelleri olduğunu vurgulayan Başkan Oran, Kars stratejik konumu itibari ile önemli bir noktada bulunuyor, bu konum da Kars’ı önemli kılıyor. Batılı güçler her dönemde Kars’ı ve Karslıyı çeşitli yöntemlerle etkisi altına almaya çalıştı ; ama hiçbir dönemde bunu başaramadı, dedi.

 

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ’NİN MİLLİ POLİTİKASI BELLİDİR

 

Son günlerde Kars’ta gündemi meşgul eden Tuna Bekleviç isimli sözde bir parti genel başkanının Kars’ta Ermeni Sınırının açılması için çaba göstermesi, beyhude bir girişimdir, diyen Başkan Oran, Bekleviç hakkında açıklama yapmaya gerek yok, bütün Türk halkı her şeyin farkında ve Bekleviç’i, kim olduğunu, neye ve kimlere hizmet ettiğini biliyor. Bekleviç’te şunu çok iyi bilsin ki ; Ermenistan soykırımdan vazgeçmedikçe, toprak iddialarından vazgeçmedikçe, Karabağ’dan çekilmedikçe sınırlar açılmayacaktır. Ayrıca bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin milli politikasıdır. Cumhurbaşkanı da Başbakan’da aynı şeyleri söyledi. Çoluk çocuğun demesiyle sınır mı açılırmış, diye konuştu.

 

“KAPI AÇILDIĞI TAKDİRDE KARSLILAR ZENGİN OLACAK” YALANI BAYATLADI

 

Türkiye’nin Ermenistan’a her platformda dost elini uzattığını ; fakat Ermenistan’ın bu iyi niyeti her zaman suiistimal ettiğinin bilinen bir gerçek olduğunu vurgulayan Turgut Oran, Ermeni kapısının açık olduğu dönemi de hatırlatarak, haritaya bir bakın, Ermenistan’ın Türkiye’den başka hiçbir yere çıkışı yoktur. Terörü yıllarca koynunda saklayan Ermenistan, bugün açlık ve sefalet içerisinde kıvranıyor. Üretim yok, istihdam yok. “Kapı açıldığı takdirde Karslılar zengin olacak” havasının yaratılması koca bir yalandan ibarettir, Karslılar bu gerçeği çok iyi biliyor. Bu anlamda kimse Karslıyı kandıramaz, dedi.

 

MİLLİ DEĞERLER MADDİ DEĞERLERDEN ÖNDE OLMALIDIR

 

Kars’ın üzerinde oynanan global oyunlara hiçbir Karslının alet olmayacağını önemle vurgulayan Demokrat Parti Kars İl Başkanı Turgut Oran sözlerini şöyle sürdürdü :  “Karslı için milli değerler her zaman maddi değerlerin önündedir. Kars sıradan bir şehir değildir. Bu topraklar bin yıllık Türk yurdudur. Ve bu toprak devletinin ve milletinin menfaatini kendi menfaatinden önde tutmayanlara mezar olmuştur. Bundan sonra da mezar olacaktır. Karslı her şeyin bilincinde ve farkındadır

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.