1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan Yıldırım'a tepki
Erdoğan Yıldırıma tepki

Erdoğan Yıldırım'a tepki

Kars-Ardahan-Iğdır Serhatlılar Birliği Federasyonu'nu siyasi çıkar ve ikbal uğruna kullandığı iddia edilen Erdoğan Yıldırım'a Karslılar'dan sert tepki geldi : "İstifa et Kars'a git seni kim tanır."

A+A-

Kars-Ardahan-Iğdır Serhatlılar Birliği Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım'ın Ak Parti'den Kars Milletvekilliği aday adaylığı konuşuluyor.

 

Hal böyle olunca, Kars-Ardahan-Iğdır Serhatlılar Birliği Federasyonu'nun iftar yemeği tasavvuf müziği eşliğinde başladı, birçok Ak Partili siyasi ve üst düzey bürokrat çağrıldı ; ama unutulan tek şey vardı o da Karslıydı…

 

Ankara'daki Karslılar, Kars-Ardahan-Iğdır Serhatlılar Birliği Federasyonu siyasi çıkar ve ikbal uğruna kullanılmamalı derken, düzenlenen iftar yemeğine tepki gösterdiler.

 

Karslıların iftara çağrılmadığını ifade eden federasyon üyeleri gazetemize yapmış oldukları açıklamada şunları belirttiler:

 

ERDOĞAN FEDERASYONUMUZU KAMPLAŞTIRDI, SİYASALLAŞTIRDI

 

“Ne yazık ki Ankara’da Kars-Ardahan-Iğdır Serhatlılar Birliği Federasyonu Ak Parti’den yana taraf olmuştur. Başkan Erdoğan Yıldırım’ın Kars’tan milletvekili aday olma niyeti federasyonumuzu ikiye bölmüş, kamplaştırmış ve siyasallaştırmıştır.

 

DERNEK ÜZERİNDEN SİYASETE SON VERMELİ

 

Çıkar ve menfaatleri doğrultusunda federasyonumuzu kendine adeta bir basamak yapan ve Kars’ı hiç tanımayan, mevki makam ve parasına güvenerek aday olma isteğinde olan sayın genel başkanımızı uyarıyor, dernek üzerinden siyasete bir son vermesini istiyoruz.

 

ERDOĞAN YILDIRIM’I KARS’TA KİMSE TANIMIYOR

 

Erdoğan Yıldırım olarak Kars’ta Erdoğan Yıldırım’ı hiç kimse tanımaz. Kars’ın kaç mahallesi, kaç köyü var bilmez ; ama Kars-Ardahan-Iğdır Serhatlılar Birliği Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım dediğimiz zaman halkın nezdinde toplumsal statüsü yükselir, insanlar iyi kötü itibar eder ve tanımaya çalışırlar. Yıldırım, derneğimizi kendine tanıtım aracı olarak kullanıyor. Bu kendisinin de inkar edemeyeceği herkes tarafından bilinen bir gerçektir.

 

AMACIMIZ SAYIN GENEL BAŞKANIMIZI KÖTÜLEMEK veya KARALAMAK DEĞİL

 

Amacımız sayın genel başkanımızı karalamak veya kötülemek değildir. Kendisi son derece beyefendi ve çalışkan bir insandır. Belki şuan milletvekilliği makamında oturanlardan binlerce kat o makama layıktır ; fakat, lütfen ama lütfen federasyonumuzu kendine basamak ederek bu işe girmesin. Gitsin Erdoğan Yıldırım olarak Kars’ta muhtarlığa da, belediye başkanlığına da milletvekilliğine de aday olsun. Ama Kars-Ardahan-Iğdır Serhatlılar Birliği Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım olarak ‘ben Ak Parti’nin adayıyım’ deyip, siyasi ikbal uğruna derneği kullanarak, yemekler verip, davetler düzenleyip ortalarda gezmesin.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.