1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan Yıldırım, 24 Haziran seçimlerinin önemini Digor ve Kağızman’da anlattı
Erdoğan Yıldırım, 24 Haziran seçimlerinin önemini Digor ve Kağızman’da anlattı

Erdoğan Yıldırım, 24 Haziran seçimlerinin önemini Digor ve Kağızman’da anlattı

AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, çalışmalarına Kağızman’da devam etti.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Kağızman’da AK Parti İlçe Teşkilat mensupları, esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Yıldırım, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin, Ülkemiz, Kars ve Kağızman için önemini anlattı.

Yıldırım Kağızmanlılara da; “Bu seçim bizim seçimimiz değil. Bu seçim Sayın Cumhurbaşkanımızın seçimidir. Cumhurbaşkanımızın seçimi de Türkiye’nin seçimidir. Buna sadece Kars ölçeğinde bakmamak lazım.” İfadelerini aktardı.

Kars’ın ve Karslı olmasının yanı sıra Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Ülkemiz ve Kars için varlığının önemine vurgu yapan Erdoğan: “Kars önemli, Kars’ın şuandaki yapısı da Sayın Bakanımızın olması Kars’ımıza çok büyük bir önem katmakta. Sayın Başkanımız Adem Çalkın’a ve yol arkadaşlarımıza öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Bu seçim bizim seçimimiz değil. Bu seçim Sayın Cumhurbaşkanımızın seçimidir. Cumhurbaşkanımızın seçimi de Türkiye’nin seçimidir. Buna da sadece Kars ölçeğinde bakmamak lazım. Çok önemli bir sürece giriyoruz. Bütün dünya da bir keşmekeş var ve daha çok Müslümanlar üzerinde oynanan bir oyun var ve bütün bir ümmetinde bel bağladığı bir Türkiye var. Bu Türkiye’nin de önünü kesmek için büyük bir çaba sarf ediliyor. Eskiden yedi düveldi ama şimdi yetmiş yedi düvel karşımıza geçmiş vaziyette. Buna göre mücadeleler karşısında, Allah’ın izniyle de Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın büyük gayretleri var bizlerde her zaman onların yanında olacağız” dedi.

2134_20180505133634.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.