1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. DSP Adayı Naif Alibeyoğlu, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti
DSP Adayı Naif Alibeyoğlu, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

DSP Adayı Naif Alibeyoğlu, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

​​​​​​​Demokratik Sol Parti (DSP) Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanlığını ziyaret etti.

A+A-

Cem DAŞDELEN

DSP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu ve DSP Kars İl Başkanı Hasan Ahmetoğlu’nu ziyarette, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen, Cemiyet 2’nci Başkanı A.Erbil Hüryurt, Cemiyet Genel Sekreteri Burhan Akyıldırım ve Cemiyet üyeleri Volkan Karabağ ve Cem Daşdelen karşıladı.

Basını çok önemsediğini belirten Alibeyoğlu, “Basın bir kentin gözü kulağıdır. Basın özgür olmalı. Basın mensuplarımızı çok önemsiyoruz” dedi.

Seçim çalışmalarına devam ettiğini belirten Alibeyoğlu, “Daha uygar ve daha çağdaş bir Kars için kolları sıvayıp yeniden yola çıkma zamanı. Bu amaçla yola birlikte çıktığımız ve Kars’a gönül vermiş bir ekiple önceliklerimizi saptadık. Şehrimizde kurumlarımız ve halkımızla birlik, beraberlik ve güvenliği sağlamak önceliğimiz olacaktır. Belediye çalışanlarımız görevlerine devam edecek. Temel düsturumuz katılımcı belediyecilik ve şeffaf yönetim olacak. Bütün belediye meclis toplantıları basına ve hemşehrilerimize açık olacak. Belediyemizin kapısı eskiden olduğu gibi herkese açık olacak. Çünkü orası halkın evidir” dedi.

Alibeyoğlu, “Birileri benim için diyor ki; ‘etnik yapının ve solun oyları bölünüyor.’ Asıl bölünen Kars’ın geleceğidir. Kars, bölünerek karartılıyor. Ben herkesin adayıyım, benim partim Kars Partisidir” diye konuştu.

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Alibeyoğlu’na seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.