1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Dağdaş'ın Haklı Çığlığı
Dağdaşın Haklı Çığlığı

Dağdaş'ın Haklı Çığlığı

MHP Kars milletvekili ve eski Bakan Gürcan Dağdaş firmayı bastı.. Dağdaş kendini işte bu sözlerle savundu.

A+A-

Ankara'da siyasi partilere, işadamlarına VİP hizmeti veren lüks araç kiralama şirketinin MHP Kars milletvekili Dağdaş'ın haberi olmadan reşit olmayan çocuğuna araç kiralattığı ortaya çıktı.

Habertürk gazetesinin özel haberinde Dağdaş'ın genel müdürü "2 bin euromu ver yoksa oğlunu öldürürüm" diye tehdit ettiği de yazıldı. Firma yetkilisi Dağdaş'dan şikayetçi oldu. Konu şimdi yargıya taşındı..

Ancak madalyonun öteki yüzü de var.. Çünkü haberde Dağdaş'ın firmayı bastığı ve ölüm tehditleri yağdırdığı yansıtıldı.

ARAÇLA İSTANBUL'A GİTMİŞLER

Milletvekili de olsa sonuçta o bir babaydı..  Dağdaş'ın öfkesi sertti ama oğlu için endiyelenmesi için çok neden olduğu ortadaydı.. Eski Bakan ve MHP milletvekili Gürcan Dağdaş 16 yaşındaki oğluna araç kiraladıkları için bu tepkiyi gösterdiğini söyledi. Dağdaş "kan beynime sıçradı" sözleriyle öfkesini dile getirdi.

Tehdit olayını doğrulayan Dağdaş, "Bu işten vazgeçin' dememe rağmen oğluma araç tahsis etmeye devam etmişler" dedi. Şirket yetkilileri için, " ders aldık deselerdi, olay bu boyuta gelmezdi" ifadesini kullanan Dağdaş isyanını şu sözlerle dile getirdi:

OĞLUM REŞİT DEĞİL

Dağdaş "Olan bir şeye olmadı diyemem. Oğum 16 yaşında, reşit değil. 1-1.5 ay şoförlü araba kiralamış. oğlum küçük ama sinema, TV konusuna meraklı. Şirketi aradım, oğlumun kendilerine bir proje götürdüğünü bu projeye de sponsor olduklarını söylediler. Otostop yaparak bir araç içerisinde söyleşi yapıp çekim yapmakla ilgili bir projeymiş.

"VAZGEÇİN" DEMEME RAĞMEN ARAÇ TAHSİS ETMİŞLER

'16 yaşında çocuk proje anlatıyor, siz de sponsor oluyorsunuz?' diye kızdım.' Bu işten vazgeçin' dedim. Fakat oğluma araç tahsis etmeye devam etmişler" dedi. Şirket yetkilileri için, " ders aldık deselerdi, olay bu boyuta gelmezdi" ifadesini kullanan Dağdaş sözlerini şöyle sürdürdü: " Oğlumdan 4 bin 500 TL alınmış. Oğlum da parayı annesinden kamera , fotoğraf makinesi alacağım diye istemiş. İstanbul'da Boğaz Köprüsü'nde çekim yapılmış. Bunu öğrendim . İstanbul'dan bir arkadaşım oğlumu uçağa bindirip gönderdi."

"KAY BEYNİME FIRLADI"

Baba hassasiyetiyle davrandığını söyeleyen Dağdaş, "Tek çocuğum var. Kan beynime fırladı. Bir baba olarak feryadımı ortaya koydum" dedi. Şoförle tartıştıklarını ancak şoförün çocuğuyla ilgili,' Senin 6 aylık çocuğunu dağa kaldırırım 'diye bir ifade kullanmadığını öne sürdü.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler