1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cumhur ittifakının Adayı Çetin Nazik, ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor
Cumhur ittifakının Adayı Çetin Nazik, ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

Cumhur ittifakının Adayı Çetin Nazik, ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

Cumhur ittifakının MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Ercüment DAŞDELEN

Seçim çalışmalarında sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayarak ev ziyaretlerinde vatandaşlara yapılacak hizmetler ve projeleri hakkında bilgi veren Çetin Nazik, ilgiyle ve coşkuyla karşılanıyor.

Cumhur ittifakının MHP Kars Belediye Başkan adayı Çetin Nazik, “Ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Nazik davetleriyle gittiğimiz ev sahiplerimiz tarafından büyük bir coşkuyla karşılandık. Evini, yüreğini ve dostluğunu bizlere bahşeden bu güzel insanlara canıgönülden teşekkür ediyoruz. Bu Birlikteliğe sizleri de bekliyoruz. Hep birlikte çok daha güzel işler yapıp şehrimiz için ilkleri gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar tarafından büyük teveccüh gören Çetin Nazik, “Kars halkımız her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Şehrimiz için birliğimiz daim olsun. Vatandaşlarımızın destekleri ve duaları ile 31 Martta kazanan Kars olacaktır” diye konuştu.

Ev ziyaretlerinde sorun ve sıkıntılarını samimi bir şekilde Çetin Nazik’e aktaran vatandaşlar, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.