1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cumhur İttifakı Adayı Çetin Nazik’ten Kars halkına mektup
Cumhur İttifakı Adayı Çetin Nazik’ten Kars halkına mektup

Cumhur İttifakı Adayı Çetin Nazik’ten Kars halkına mektup

Cumhur İttifakı MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, Kars halkına çağrıda bulunarak mektup kaleme aldı.

A+A-

Nazik, mektubunda Cumhur İttifakının önemine değinerek, “Bu mektupla bize hesap sorma imkânınız olacak. Çünkü yazarak sizlere ulaştırıyoruz ki söz gibi uçup gitmesin. Yazı kalsın” dedi.
Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik’in kaleme aldığı mektubu şöyle;  
Sevgili Kars’lı Hemşehrim….
Cumhur İttifakının Kars Belediye Başkan adayı olarak, Bu mektubu kaleme alırken, talip olduğum görevin zorluklarını, zahmetlerini ve bunun ötesinde sizler için yapmayı planladığım hususları bizzat kendi elinizde olacak bir belgeye dönüştürerek, seçildiğimiz zaman bu mektupla yanımıza gelerek, bize inkâr edemeyeceğimiz yazılı bir taahhüttün elinizde olmasını amaçladım. 
Seçim boyunca açıkladığımız tüm projelerimizi bu mektupla size bir daha taahhüt ediyoruz.  Daha önce tarafınıza gerek medya aracılığıyla ve gerekse bizzat kendinize ulaştırılan projelerimizi içerir broşürlerin içerikleri taahhüdümüzdür. 
Bu mektupla bize hesap sorma imkânınız olacak. Çünkü yazarak sizlere ulaştırıyoruz ki söz gibi uçup gitmesin. Yazı kalsın. 
31 Mart Yerel Seçimlerine birgün kaldı. 
Uzun yıllardan beridir belediye hizmetlerinden mahrum bir şehirde yaşayan siz hemşerilerimin, en güzel hizmetlere layık olduğunu biliyor ve bunun için çabalıyoruz.  
Cumhur İttifakı adayı olarak geçmiş dönemlerde yaşanan olumsuzlukların tamamını, özellikle son belediye yönetiminin yönetim şekli ve mali kaynakların idare edilmesine ilişkin yaptıkları hataları görüyoruz, eleştiriyoruz ve bu tarz bir yönetim şekline karşı olduğumuzu ve bu yönetim anlayışını değiştireceğimizi taahhüt ediyoruz. 
Bizim esas amacımız, belediyenin bir gelir kapısı olarak kullanılması değil, belediyenin bir hizmet merkezine dönüştürülmesi ve belediyenin esas görevine geri dönmesidir. 
Bu şehirde sizlerin beklentileri maalesef geçmiş yönetimler ve özellikle Partideki rahatsızlıklar nedeniyle de uzaklaştırılan yönetimin yaptıkları nedeniyle, çok düşmüştür. Kars halkı Belediyeden çok basit ve temel haklarını talep etmektedir. Bunlar, Yolların yapımı, Temizlik İşleri ve Suyun kesintisiz akmasına kadar düşmüştür. 
Adaylık sürecimizde bütün mahalleleri gezdik, sizlerle buluştuk. Kars’ın sorunlarını yerinde tespit ettik ve bu hususta gerekli bilgiye ulaştık. Kars halkının ne istediğini çok iyi biliyoruz. 
Kars bizimle şahlanacaktır. Yönetim anlayışımızı değiştireceğimiz taahhüdümüzün yanında, devletimizin açık desteğini arkamızda hissediyoruz. Bu desteğin seçimlerden sonra da son raddesine kadar süreceğini bilmekteyiz. 
Kars Belediyesi’nin sorunları çok büyük. Borçları çok. Bunların çözümü için Merkezi Hükümetin desteği olmadan, hiç kimsenin elinde sihirli bir değnek bulunmamaktadır ki bu sorunlar çözülsün. 
İlimizin Turizm’de yakaladığı ivmenin bütün sektörlere yansıdığını bilmekteyiz. Turizmin en önemli etkenlerinin belediyecilik hizmetlerinin tam ve yerinde yapılması olduğu tartışmasızdır. Turizm’in bu şehirde 12 ay kesintisiz sürmesi gerekmektedir. Ancak aynı zamanda şehrin huzurunun bozulmamasının da bunda çok önemli olduğu aşikârdır. 
Şehrimizin yeniden ihya olması, belediye hizmetlerinin istenilen seviyeye çıkarılabilmesi, kaynakların Kars için aktarılması ve huzurumuzun devamı için Cumhur İttifakının Kars’ta kazanmasının Kars’ın bundan sonraki 10 yıllarını etkileyeceği görülmektedir. 
Bu amaçla, sizlerin de seçim günü sandığa gitmenizi ve tereddüt etmeden Cumhur İttifakını tercih etmenizi bekliyoruz.
SAYGILARIMLA…         
ÇETİN NAZİK/ CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.