1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cumhur İttifakı Adayı Çetin Nazik’den Kadınlar Günü kutlaması
Cumhur İttifakı Adayı Çetin Nazik’den Kadınlar Günü kutlaması

Cumhur İttifakı Adayı Çetin Nazik’den Kadınlar Günü kutlaması

​​​​​​​Cumhur İttifakının MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi.

A+A-

Ercüment DAŞDELEN

Seçim koordinasyon merkezinde düzenlenen programa katılan Cumhur ittifakının MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik ve eşi Nurgül Nazik, salonu dolduran kadınlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

Etkinliğe katılan kadınları selamlayan Çetin Nazik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına katılan tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Dünya Kadınlar Gününü sadece bir gün olmadığını belirten Çetin Nazik, “Bizim için Dünya Kadınlar Günü hergündür. Sizler herşeysiniz. Sizler sevgisiniz, sizler şevkatsiniz, sizler hoşgörüsünüz, sizler afedicisiniz, sizler bağışlayıcısınız. Burada aramızda olmayan Allah’ın rahmetine kavuşan annelerimizi de yad ederken Ulu Önder Atatürk’ün annesi Zübeyde hanımı da rahmetle anıyorum. Çünkü bize nasıl bir koçyiğit bağışlamış, çünkü bize nasıl bir dünya lideri bağışlamış ki bugün halen bütün dünya liderleri onu rahmetle, saygıyla yad ediyor” dedi.

Cumhur İttifakının MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, “Sizlerle beraber hep birlikte barış içerisinde, huzur içerisinde Kürdüyle, Lazıyla, Türkmeniyle, Alevisiyle, Sünnisiyle, Terekemesiyle, Azerisiyle birlikte 1 Nisana zaferle yürüyoruz. Allah sizleri var etsin, Allah sizlerin eksikliğini bizlere göstermesin” ifadelerini kullandı.

Kadının aile ve toplumsal ilişkilerin direği olduğunu vurgulayan Çetin Nazik, bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten ekonomiye hayatın her alanında kadınların sesinin duyulması için öncelikli olarak kadına şiddetle mücadele etmenin gerekli olduğunu ifade etti.

Etkinliğe katılan kadınlar daha sonra canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenmenin tadını çıkarttı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.