1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "Çıldır Tarihi Hata Yapmıştır"
Çıldır Tarihi Hata Yapmıştır

"Çıldır Tarihi Hata Yapmıştır"

CHP Ardahan Milletvekili Öğüt: "Çıldır Tarihi Hata Yapmıştır"

A+A-

Ardahan'da CHP'den 3. kez milletvekili seçilen Ensar Öğüt, seçilmiş olmasına rağmen sitem ederek, "İnsanımız kendisini bitiren AK Parti'ye destek vermiş ve tarihi hatayı yapmıştır" dedi.

Ardahan'da CHP'den 3. kez milletvekili seçilen Ensar Öğüt, seçim sonrası Çıldır'da partililerle bir araya geldi. CHP Çıldır ilçe binasında partililere teşekkür eden Öğüt, seçilmiş olmasına rağmen sitemlerini dile getirdi. Ensar Öğüt, Çıldır ilçesinde yaşadığı oy kaybını tutarsız insanların olmasına bağlayarak, "Benim aday olmam ilçenin nüfusuna bakılmadan onaylanmış, daha yüksek oyu olan ilçelerden ve Ardahan merkezden dahi adaylar olmuş ama partimiz 3.kez beni aday göstermiştir. Çıldırlılar ise bunun farkına varamamış ve bizlere gereken desteği vermemiştir. Ben 2 dönem milletvekilliğim sürecinde Ardahan için gereken her şeyi yaptığıma inanıyorum bu dönemde Aktaş Sınır Kapısı, Bakü-Kars-Tiflis demiryolu gibi hayati meselelerde yine elimden geleni yapacağım ben Çıldırlıyım ve Çıldırlı olmaktan da gurur duyuyorum" dedi.

Çıldır'ın tarihi bir hata yaptığını öne süren Öğüt, "Tarım ve hayvancılığın bitme noktasına getirildiği günümüzde ben Kars'ın Ardahan'ın sesi olmaya çalıştım ama görüyorum ki insanımız kendisini bitiren AK Parti'ye destek vermiş ve tarihi hatayı yapmıştır. Özellikle Çıldır ilçesinde yapılan bu hata ise Çıldır'ın ilerideki vekil adaylıkları konusunda zorluklar yaşatacaktır" dedi.

Öğüt, "Ben vekil olarak tekrar seçildim, şimdiye kadar nasıl çalıştıysam bundan sonra da o şekilde çalışmaya devam edeceğim ama insanlarımız içindeki yanlış insanları görmeli, köylerdeki insanlarımızı kendi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda yönlendiren kişileri teşhir ederek bunlara fırsat vermemelidir" diye konuştu.

Partililerle görüşen vekil ilçeden ayrılarak Ardahan'a geçti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.