1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP’den “HAYIR” teşekkürü
CHP’den “HAYIR” teşekkürü

CHP’den “HAYIR” teşekkürü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Çetin Bilgir ve yönetimi düzenledikleri toplantıda, “hayır” kampanyasına gösterdiği destekten dolayı Kars halkına teşekkür etti.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Çetin Bilgir tarafından CHP yönetimi adına yapılan açıklamada AKP ve Kars bürokrasisi eleştirildi.

 

Çetin Bilgir, "Evet" için resmen rehdit vardı diyerek şunları söyledi :

 

“Kaymakamların AKP siyasetçileriyle birlikte muhtar toplantıları yaparak kamu hizmetinin götürülmeyeceği, yeşil kartların iptal edileceği, sosyal yardımların kesileceği tehditlerine rağmen ve hatta utanmadan bunu Ramazan ayında iftar yemekleri gibi riyakar toplantı gerekçeleriyle yapan devlet yetkililerinin ve AKP yandaşı siyasetçilerinin bütün çabalarına rağmen azımsanmayacak ölçüde “hayır” oyu veren ve iktidarın referandumla değişmeyeceğini bilerek her şeye rağmen kampanyada bizzat yer alan halkımıza bir kez daha teşekkürü görev saymaktadır.

 

Devletin tüm olanaklarını utanmaz bir biçimde kullanan iktidar yanlılarının ve onlarla birleşerek halen kendilerini yeminli CHP düşmanı olarak gören, öte yandan da kendilerine solcu yaftası yapıştıran bir siyasetçinin deyimiyle “bazı solucanların ve utanmazların” aleyhteki tüm çabalarına rağmen Kars halkına verdiği destekten dolayı ayrıca şükranlarını sunmayı yine görev olarak kabul etmektedir. CHP yönetimi ayrıca bütün bu hukuksuzluklar ve tehditler ile her vesileyle CHP’ye ve İl yönetimine saldırmayı kendisine görev olarak addedenlerle ilgili olarak da her türlü cezai ve hukuki girişimi yapmaya da karar vermiş bulunmaktadır.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.