1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP Kars'ta yeniden yapılanıyor
CHP Karsta yeniden yapılanıyor

CHP Kars'ta yeniden yapılanıyor

CHP Kars İl Geçici Yönetimi yerini asil yönetime bırakıyor. Çetin Bilgir ve İl Yönetimi, Teşkilat Başkanı Gürsel Tekin ile görüştü. CHP yönetiminin ana çatısı korunarak parti içinden yeni İl Başkanı atanacak.

A+A-

CHP eski İl Başkanı Çetin Bİlgir, “Bilindiği gibi Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu; Erzurum İlini ziyaret etmiştir. Ben ve İl Başkan vekilimiz İsmail Nağış’ın da içinde olduğu 200 civarındaki partili ve Kars’tan bazı vatandaşlar, Erzurum’daki parti etkinliklerinin tamamına katıldılar. Bu arada Teşkilat Başkanımız Genel Başkan Yardımcısı Sayın Gürsel Tekin’le de bol bol sohbet olanağı bulabildiler. Sayın Gürsel Tekin, Kars parti yöneticilerini memnuniyetle kabul etmiş ve “sizlerin güvencesi CHP’dir. Ben de yanınızda olacağım.” mesajı vererek diyerek yönetim kurulu üyelerini onurlandırmıştır. Heyet üyeleri tüm etkinliklerinde benimle beraber hareket etmişlerdir.” dedi.

Bilgir şöyle konuştu: “En kısa zamanda Kars’ı da ziyaret edecek olan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Gürsel Tekin’in halkla iç içe ve toplumdan kopmayan kimselerden oluşmalarının gereğini anlatarak yeni oluşacak olan İl yönetimine de başarılar dilemiştir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Teşkilat Başkanımız Gürsel Tekin’in gezisi izlenmiş ve Sayın Tekin ile baş başa görüşmeler yapılmıştır. Bu görüşmelere İsmail Nağış, Turgut Odluyurt, Ertuğrul Öztürk, Adil Bilgir, Özbey Değer, Vural Ocak ve diğer bir çok yönetici arkadaşlar katılmışlardır.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.