1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP adayları esnaf ziyaretinde
CHP adayları esnaf ziyaretinde

CHP adayları esnaf ziyaretinde

CHP Kars Milletvekili Adayları Naif Alibeyoğlu, Cengiz Daşdemir ve Saffet Özdemir, esnaf ziyaretinde bulundular. Alibeyoğlu, “Ben zaten Karslıyım, Kars’ın sorunlarını biliyorum. Dolayısı ile Karslı esnafın sorunlarını da biliyorum” dedi.

A+A-

Esnaflar Milletvekili adaylarına sorunlarını anlattı. Esnafların sorunlarını dinleyen adaylar ise, esnafların sorunlarına kayıtsız kalamadıklarını ve Kars’ı en iyi şekilde tanıdıklarını söylediler.

Esnafları ziyaretinde konuşan CHP’nin 1. sıra adayı Naif Alibeyoğlu, büyük marketlerin küçük esnaflara verdikleri rahatsızlıktan dolayı şehir dışına taşıyacaklarını söyledi.

Alibeyoğlu şöyle konuştu: “CHP’nin programında büyük AVM’ler şehir dışına taşınacaktır. Şehirde hayvancılıkla birlikte esnafçılıkta bitti, hiçbir şekilde büyüyemiyoruz. Eskiden biz festivaller yapardık, kaşarımız, balımız tonlarca satılırdı. Esnafımız iş yapardı, artık onlarda yok. Hepimiz esnafız, beraber yaşıyoruz, hepimiz bu şehrin evlatlarıyız. Biz inşallah burada halkımızın desteğiyle yürüyeceğiz”

CHP’nin Milletvekili adayları esnafı ziyaretlerinden Karslı esnaflarda memnuniyetlerini dile getirdiler. CHP’nin 1. sıra adayı Naif Alibeyoğlu, ziyaret ettiği esnafların hepsine, “Biz esnafımızın durumunu biliyoruz, çiftçimizin durumunu biliyoruz. Çünkü biz Kars’ta yaşıyoruz, birileri gibi tanınmayan adaylar değiliz” dedi.

ALİBEYOĞLU: KARS’I BÜYÜTMEYE GELİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili Adayı Naif Alibeyoğlu, Kars’ı büyütmeye aday olduklarını belirterek, “Kars büyürse esnafımızda büyür” dedi.

Alibeyoğlu, sürdürdükleri esnaf ziyaretleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Çok kısa bir zaman içerisinde Kars’ın merkezindeki ve diğer ilçelerdeki esnafımızı mümkün olduğu kadarıyla tek tek dolaşmaya çalışacağız. Eğer her birisine ulaşmasak şimdiden af fola. Biz her zaman onlarla beraberiz. Onların bir parçasıyız. Değerli esnafımızın sorunlarını zaten biliyoruz. Biz esnafın zaten içindeyiz, bir parçasıyız. Kars’ı ne zaman büyütürsek esnafımız da büyüyecektir.” dedi.

Kars’ı el ele büyüteceklerini de vurgulayan Alibeyoğlu, “Onun için hep beraber el ele vereceğiz. Biz birileri tarafından buraya gönderilmedik, memur olarak tayin edilmedik. Biz burada halkımızla beraber el ele kucak kucağa olacağız. Bizi kendi öz evladı olarak görüyor, tanıyorlar. Birebir ulaşamasak bile bizi affetsinler lütfen. Hepsiyle gönüllerimiz, kalplerimiz birdir.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.