1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP Adayları Anneler Gününü Kutladı
CHP Adayları Anneler Gününü Kutladı

CHP Adayları Anneler Gününü Kutladı

CHP Kars Milletvekili Adayları Naif Alibeyoğlu, Cengiz Daşdemir ve Saffet Özdemir ; “Annelerimizin ve tüm kadın mücadele arkadaşlarımızın anneler gününü içtenlikle kutluyoruz” diyerek şöyle devam ettiler :

A+A-

Ülkemizin çağdaş ve aydınlık yarınlarını inşa edecek olan çocuklarımızın, gençlerimizin yetişmelerinde büyük emeği olan, annelerimize en derin sevgi ve şükran duygularımızı ifade etmek istiyoruz.

Kadınlarımız, annelik sorumluluğunun yanı sıra, ülkemizin en zorlu dönemlerinde mücadeleci, azimli, fedakar ve güçlü duruşları ile engelleri aşmaya çalışmış ve başarmışlardır. En büyük mücadele ise Ulusal Kurtuluş Savaşımız sırasında gösterilmiştir. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar ve üzerinde dolaştırılan karanlık bulutlara karşı şimdi mücadele zamanı.

Cumhuriyetimize ve Cumhuriyet Halk Partisine emek veren tüm annelerimizle, kadınlarımızla ve genç kızlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde, sevgi ve dostlukla inşa edeceğimiz aydınlık bir Kars için azimle, kararlılıkla ve çalışma aşkıyla hedefimize yürüyeceğimize tüm kalbimizle inanıyoruz.

12 Haziran Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar bayrağını, halkın iradesiyle Kars'ta ve ülkemizde dalgalandıracağı tarih olacaktır. Bu iktidar destanını yazacak olan en önemli güç siz kadınlar olacaksınız. Size inanıyor, güveniyor ve sizleri gönülden kucaklıyoruz.

Yolumuz açık, hedefimiz iktidar, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun.

Saygılarımızla

NAİF ALİBEYOĞLU KAĞIZMAN’DA CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili Adayı Naif Alibeyoğlu, Kağızman’da Abliler sülalesinden Kafkas Haber Ajansı (KHA) Muhabiri Ali Çelik’in Amcası Celal Çelik’in cenaze törenine katılarak taziye ziyaretinde bulundu.

Alibeyoğlu, dün akşam saatlerinde rahatsızlığı nedeniyle hakkın rahmetine kavuşan Kağızman’ın geniş ailelerinden Celal Çelik’in bugün toprağa verilişi nedeniyle cenaze törenine katıldı. Kağızman Şahindere mahallesinde kurulan taziye çadırında halkla kucaklaşan Alibeyoğlu, cenaze yakınlarına başsağlığı diledi.  

Alibeyoğlu, “Merhume Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.

CHP ADAYLARINA DESTEK İÇİN KARS’A GELDİLER

Kars’ta doğup büyüyen daha sonra işleri nedeniyle İstanbul’a yerleşen iki CHP’li, Kars adaylarına destek olmak ve çalışmalarında yer almak için memleketlerine geldiler.

Kars Yeni Mahalle doğumlu Orhan Utan ve Kağızman doğumlu Nevzat Şeriven CHP Adaylarına destek için Kars’a geldiler.

Kars’ın yerel televizyonu Serhat TV’ye konuk olarak Kars’a geliş nedenlerini açıklayan Utan ve Şeriven Kars’ta CHP Adayları Naif Alibeyoğlu, Cengiz Daşdemir ve Saffet Özdemir’e destek vereceklerini ve önümüzdeki günlerde de daha fazla gurupların Kars’a gelerek CHP adaylarının çalışmalarına katkı sağlayacaklarını söylediler.

-KHA-

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.