1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Çetin Nazik,MHP Kars Belediye Başkan Aday Adayı
Çetin Nazik,MHP Kars Belediye Başkan Aday Adayı

Çetin Nazik,MHP Kars Belediye Başkan Aday Adayı

​​​​​​​Karslı işadamı Çetin Nazik, MHP Kars Belediye Başkan aday Adaylığını açıkladı...

A+A-

Kars’ta ilk toplu konut projesini başlatan, Tarım Kredi Kooperatifi eski Müdürü, başarılı İşadamı Çetin Nazik 2019 yerel seçimlerinde MHP Kars Belediye Başkan aday Adayı olduğunu açıkladı.

Nazik, MHP Kars İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Kars’ta doğup büyüdüğünü ve Karslı olarak her zaman gurur duyduğunu söyledi.

1996 ve 2006 yılları arasında Kars’ta 400 e yakın ilk toplu konut projesini başlatarak kısa bir sürede sonuçlandırıp tüm Kars halkının ve kamu oyunun takdirini ve güvenini kazandığından dolayı gurur duyduğunu belirten Çetin Nazik, şöyle konuştu: “Yine Susuz ilçemiz ve merkez Boğazköy Tarım Kredi Kooperatiflerinde görev yaparak görev yaptığım yıllarda teşkilatın düzenlemiş olduğu muhasebe, finans ve krediler sınavında Türkiye 1’ncisi olma başarısını gösterdiğimden dolayı Kars merkez Tarım Kredi Kooperatifi İl Müdürlüğü görevine atandım. Aynı yıllarda Kars PTT spor kulübü başkanlığı görevini de başarılı bir şekilde yüreterek bölge şampiyonluğa’na götürerek karsı temsil etme gururunu yaşadım. Bu yıllarda Kars’ta başarılı ve disiplinli aynı zamanda da şövenist olmayan bir iş adamı kimliğimle tüm Karslıların gönüllerine girdiğimi ve takdirlerini kazandığımın  gururunu halen yaşamaktayım. Ancak yine bahsettiğim dönemlerde belediye başkanlığı aday adaylığı söylentileri ile birlikte potansiyel bir rakip görünmemden dolayı hiçbir gerekçe gösterilmeden Samsun bölge birliğine gönderildim. İki  yıla aşkın bir sürede Samsun bölge birliğinde  görevime devam ettikten sonra kendi isteğimle kamu görevimden onurlu bir şekilde istifa ettim. Bu vesile ile eğitime gönül vererek şuan Türkiye’nin önde gelen eğitim camiasının takdirini toplayan Cumhuriyetçi ve Atatürkçü aynı zamanda ülke milliyetçiliğini seven bu ilke ve prensipler doğrultusunda eğitim veren kendi gayretlerimle kurup bilinen bir marka haline getirip Türkiye eğitim camiasına kurucusu olarak kazandırdığım bu kurumlarla da bir Karslı olarak gururunu yaşadığımı ve yaşattığımı belirtmek isterim.”

Çetin Nazik, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Çalışkan disiplinli ve otoriter yönetici iş adamı kimliğim ile bilgi ve deneyimlerimle gördüğüm luzüm üzerine Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden Kars Belediye Başkanlığına istekli ve talipli olduğumu yani bu kutsal göreve aday olduğumu açıklamaktan ve bu vesile ile yıllardan beri Karsla ilgili hazırlamış olduğum fizibilite projelerimide hayata geçirmek için doğru bir zaman olduğuna inanarak gerek Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi gerekse Kars Milliyeçi Hareket Partisi İl teşkilatı ve değerli Kars halkımız bu göreve laik gördükleri takdirde inşallah başarıyla projelerimi hayata geçirerek Kars halkına hakkettiği hizmeti yapacağıma inandığımdan dolayı bu göreve talip olduğumu tüm kamu oyuna bildirir saygılar sunarım.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum