1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Çetin Nazik: “Kimse dedikodularla bir yere gidemez.”
Çetin Nazik: “Kimse dedikodularla bir yere gidemez.”

Çetin Nazik: “Kimse dedikodularla bir yere gidemez.”

Cumhur İttifakı MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, gizli saklı bir işinin olmadığını belirterek, “Kimse dedikodularla bir yere gidemez” dedi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Geçtiğimiz gün maaşlarını alamayan Belediye işçileri Kars Belediye Başkanlığı önünde bir araya gelerek eylem yapmasına ve Cumhur İttifakı MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik’in de olay yerine gelerek işçilerle görüşmesi Kars’ta gündem konusu oldu.

Cumhur İttifakı’nın Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında bu konuya açıklık getiren Nazik, “Ben belediyeye kendiliğimden gitmedim. Yaklaşık 15 kişilik grup 4 aydı maaş alamadıkları gerekçesiyle belediye önünde toplanmışlar. Beni aradılar ve yanlarında olmamı istediler. Bende davet üzerini destek için gittim. Belediye başkanıyla da görüştüm ve işçilerin bu zor durumdan bir an önce kurtarılması için gerekli adımların atılmasını talep ettim. İşçiler bizim ve bizler işçi haklarını savunuyoruz. Benim belediyeye gidişimden rahatsız olup bunu dedikodu edenler gelip işçilerin sorunlarıyla ilgilenseydiler. Gönlüm arzu ederdi ki diğer partilerin belediye başkan adayları da belediye gelip bu soruna sahip çıksaydı.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.