1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Çetin Nazik : “Dev projelerimizle geliyoruz”
Çetin Nazik : “Dev projelerimizle geliyoruz”

Çetin Nazik : “Dev projelerimizle geliyoruz”

MHP Kars Belediye Başkan adayı Çetin Nazik, “Dev projelerimizle geliyoruz. Önümüzdeki günlerde seçim beyannamemizi açıklayacağız. Seçim beyannamemizi açıkladığımızda Kars’ta projelerimiz konuşulacak. Biz konuşulacağız” dedi.

A+A-

Ercüment DAŞDELEN

Nazik, Kars’ta Halk Eğitim Merkezinde katıldığı aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında, “Hemşehrilerimizin yaşadığı sıkıntıları görüyoruz. Çözümlerini de biliyoruz. Çözmeye geliyoruz ve sizde buna inanın” diyerek, şunları söyledi: “Millet bize görev yüklüyor, vatan bizden hizmet bekliyor. Caddelerinizi, sokaklarınızı tertemiz yapmaya geliyoruz. Kars’ın sorunlarını 5 başlık altında topladık. Turizm, ekonomi, eğitim, sosyal ve kültürel , üst yapı. Bu sorunların tamamını çözeceğiz. En büyük yatırımda insana yapılan yatırımdır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha nitelikli ve kaliteli eğitim alması için eğitim kurumlarımız var. Özellikle üniversitemizle işbirliği içerisinde olacağız. Hizmet belediyeciliği anlayışıyla şehrimizi yemyeşil, pırıl pırıl yapacağız. Sosyal belediyecilik anlayışımız var. Çocuklarımızın, gençlerimizin, yaşlılarımızın hayatlarına dokunacağız. Onların yaşamlarını kolaylaştıracağız. Huzurlu ve mutlu bir şehir inşa edeceğiz. Kalkınma belediyeciliği anlayışımız var. Şehrimizi ayağa kaldıracağız. Sanayimizin alt yapısını güçlendirerek sanayimizi ayağa kaldıracağız. Hayvancılığı ve çiftçiliği destekleyerek hayvancılık ve tarımı şahlandıracağız. En önemlisi turizmi destekleyerek Kars turizmini zirveye çıkartacağız. Kars turizmini dünyaya açacağız. Kars’ı dünyanın açık hava müzesi haline getireceğiz. Kars’ı turizmde marka şehir yapacağız. Bu ne demek? İşsizliğin azalması demek, bu ne demek? Refahın artması demek.  Bu ne demek? Hemşehrilerimizin yaşam standartlarının yükselmesi demek. Kars’ta insanlarımızın vicdanlarının onaylamadığı hiçbir şeyi yapmayacağız. Karslı hemşehrilerimizin onay vermediği hiçbir adımı atmayacağız. Milli irade ne diyorsa, Karslı hemşehrilerimin vicdanı neyi onaylıyorsa o olacak.”

MHP Kars Belediye Başkan adayı Çetin Nazik, dev projelerle geldiğini belirterek, konuşmasına şöyle devam etti: “Önümüzdeki günlerde seçim beyannamemizi açıklayacağız. Seçim beyannamemizi açıkladığımızda Kars’ta projelerimiz konuşulacak. Biz konuşulacağız. Hiçbir zafere kolay erişilmiyor. Her zafer bedel ister, sabır ister, akıl ister, gönül ister, fedakarlık ister. İnançlıyız, mutluyuz, kararlıyız. Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle bu seçimi biz kazanacağız. Bundan hiçbir şüpheniz asla ve asla olmasın. Bir gün çalışıp yedi gün yatmayacağız. Biz her gün çalışacağız. Hemşehrilerimizin gönüllerine dokunacağız. Her bir hemşehrimizin aklıyla bulaşacağız. Hemşehrilerimizin kapısını çalacağız. Her gün bir hemşehrimizin işyerinde çay yudumlayacağız. Bunları yaparken asla kimlik siyaseti yapmadık, yapmayacağız. Kucaklayıcı bir dille konuşacağız. Karsımızı tek ses ve tek yürekte birleştireceğiz. Başaracaksak birlikte başaracağız. Birlikte mücadele edeceğiz. Birlikte bu mücadelemizi 31 martta seçimi kazanarak kutlayacağız. 31 martta ülkemizi işgal ve ıslah etmek isteyenlere, ekonomik krizle ülkemizi diz çöktürmek peşinde koşanlara güçlü bir cevap, büyük bir ders vereceğiz. Bu milletin bileğini hiçbir zaman bükemediler, yine bükemeyecekler. Burada bugün Kars’ın tarihi açısına yön verecek bir toplantı yapıyoruz. Bu gün burada Kars’ın önünü açacak, Kars halkının umutlarını yükseltecek bir toplantı yapıyoruz. Bu gün burada hepimiz Kars için tek yüreğiz. Aynı hedef aynı heyecan, aynı azim aynı kararlılıkla 31 Mart seçimlerine hazırlanacağız. Gece demeden, gündüz demeden, hiç durmadan hiç ara vermeden çalışacağız.”

“Bizim Başkanımız samimi olmalı, yürekten olmalı” ifadelerine yer veren Nazik, şöyle devam etti: “Bizim başkanımız fakir sofrasında yokluğun  dibine kadar kaşık sallamalı. Bizim Başkanımız yoksuldan alıp zenginin yanında caka satmamalı. Sadece seçim zamanı değil tüm ömrünce halkla iç içe olmalı. Onlardan olmalı, bizden olmalı. Halkın tam kendisi olmalı. Yola çıktıklarını yolda bulduklarına satmamalı. Bizi başkanımız nasıl olmalı? Bizim Başkanımız şeffaf bir hizmet ehli olmalı. Kapalı kapıları ortadan kaldırarak aracılara, kraldan çok kralcılara meydan bırakmamalı. Söylediği sözü tutmalı. Tutamayacağı sözü asla sarf etmemeli. Bizim Başkanımız nasıl olmalı? Bizim Başkanımız bir yürüdü mü arkasından millet yürümeli, cihan yürümeli, arkasından tebessüm dolu yüzler bırakmalı. Bizim Başkanımız ne kendine ne de yaptığı icraatlara küfür ettirmemeli. Bizim Başkanımız yönetime milleti dahil etmeli. Halkın dilinden anlayıp o dilden konuşmalı. Bizim başkanımız haysiyetini, şerefini korumalı. Menfaati için arkadaşlarını, davasını, yoldaşlarını, hemşehrilerini satmamalı. Bizim başkanımız minareyi görünce ağlamamalı, halayı görünce oynamamalı. Yani ikiyüzlü olmamalı. Bizim başkanımız kardeşçe adaletli yönetimi sağlamalı. Kavgalarla, kan davalarıyla anılan bir kent değil, kardeşçe yaşayan bir Kars yapmalı. Sizin başkanınız milletin Başkanı olmalı, sizin Başkanınız olmalı. Sizlerin hizmetkarı olmalı. Biz kardeşçe bir seçim kampanyası yürüteceğiz. Kimseyle dalaşmayacağız. Gönüllere gireceğiz. Dik başlı olmayacağız ama başımız dik olacak. Biz şapkadan tavşan çıkartmayacağız ancak şapka çıkartılacak işler yapacağız. Bunu da hep beraber başaracağız.”

Bazı çevrelerce kendisine yönelen eleştirilere cevap veren MHP Kars Belediye Başkan adayı Çetin Nazik, “Bu kardeşiniz çantacımı? Biz bu memleketin sorunlarını çözmek için 19 yıl önce adaydık. Yine Anakara’da da hemşerilerimizin hizmetinde olduk. Ankara’da da Türkiye Cumhuriyetine, ülkücü, milliyetçi, cumhuriyetçi , Atatürkçü, yurdunu seven, milletini seven nesiller yetiştirdik. Kars’ın sorunlarını gerçekten biliyoruz. Korkmuyoruz, korkmayacağız. Gün saflarımızı sıklaştırmak zamanıdır. Gün birlik beraberlik günüdür. Buradan kırgın olan kardeşlerimiz, hemşehrilerimiz, ülküdaşlarımız olabilir. Bu kırgınlıklarından dolayı kim hangi sebeple, hangi şartlarla sebep olmuşsa onların adına ben özür diliyorum. Kars’ın sorunlarını biliyoruz. Buradan bir şeyin daha sözünü veriyorum. İşsizliği bitireceğiz. Biz güçlü bir ekibiz. Çok önemli projelerimiz var. Bu şehir için bizimle beraber siyasi anlamda, şehircilik anlamında güçlü bir ekibimiz, güçlü bir kadromuz var. O kadromuzla birlikte çok güzel projeler yapacağız. Bizleri çantacı diye adlandıran insanlara buradan cevap vermek istiyorum. Ben belediye başkanı olmadan önce Kars’a yaptıklarım ortada. Bu yakıştırmayı yapan arkadaşlarımız belediye başkanlığı kimliğini almadan yada aday olan arkadaşlarımız acaba bu şehre ne yaptılar. Şapkalarını önlerine koysun düşünsünler. Allah’ın izni peygamberin yardımıyla, sizlerin dualarıyla bu kutsal görevin altından hep birlikte kalkacağız” şeklinde konuştu.

Hemşehrilerine seslenen Nazik, “Değerli dostlar iyiye gidebilirsiniz, yanlışa gidebilirsiniz. Ama sizin yuvanız Milliyetçi Hareket Partisidir. Kapımız, yüreğimiz, hepinize sonuna kadar açıktır açık olacak. Dava arkadaşlarım sizleri MHP’de kol kola, omuz omuza görmek istiyoruz. Bütün Kars’ın da isteği, arzusu birlik ve beraberlik değil midir. Bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun, Allah yolumuzu açık etsin” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.