1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Çalkın ve Erdoğdu: “AK Parti, Kars’ta adayını geri çekmiyor”
Çalkın ve Erdoğdu: “AK Parti, Kars’ta adayını geri çekmiyor”

Çalkın ve Erdoğdu: “AK Parti, Kars’ta adayını geri çekmiyor”

​​​​​​​AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu, son günlerde bazı haber sitelerinde ve kamuoyunda, AK Parti’nin Kars ve Iğdır Belediye Başkan adaylarını geri çekeceği yönündeki dedikodularının gerçeği yansıtmadığını açı

A+A-

Çalkın ve Erdoğdu, Kars kamuoyunda da gündemin ilk sırasında yer alan konuya AK Parti MKYK Üyesi 25 ve 26. dönem Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı AK Parti Kars İl Başkanlığınca düzelenen Yerel yönetimler yolunda teşkilat eğitimleri toplantısında açıklık getidiler.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıda kounuşan AK Parti Kars İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu, son günlerde bazı haber sitelerinde ve kamuoyunda dile getirilen AK Parti’nin Kars ve Iğdır Belediye Başkan adaylarının geri çekileceği yünündeki dedikodularının gerçeği yansıtmadığını açıkladılar.

AK Parti Kars İl Başkanı Admen Çalkın açıklamasında, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde partisinin Kars Belediye Başkan Adayının Ensar Erdoğdu olduğunu dünaya ilan ettiğini hatırlattı.

Bu konuda kafaları bulandırmanın anlamsız olduğunu da söyleyen Başkan Çalkın: “Bugünlerde kamuoyunda ve bazı basın yayın organlarında ‘AK Parti, Kars ve Iğdır adaylarını geri çekiyor” deniliyor. Bu haberler kasıtlımı yapılıyor, veya ne için yapılmaktadır akıl izan almamaktadır. Bu konu ile ilgili olarak AK Parti Genel Merkezimizin bize iletmiş olduğu bir talimatları olmamıştır. Bizim adayımızın Allah’ın da izniyle Sayın Cumhurbaşkanımız Av. Ensar Erdoğdu olduğunu dünyaya ilan etmiştir. Ve ilk andan itibaren de seçim çalımalarımıza başladık. Tabiki Cumhur ittifakına da Sayın Genel Başkanımız ile birlitke sonuna kadar sahip çıkmaktayız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu yöndeki emirlerinden çıkmıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezimizin bir talimatı olmadığına göre bizim adayımız bellidir. O isimde Ensar Erdoğdu’dur. Cumhur İttifakının diğer ortağı MHP Kars Belediye Başkan Adayı da bellidir. İkisi de seçim çalışmalarını yürütmektedir. Bu konuda kafa bulandırmanın hiçbir anlamı yoktur. Biz yolumuza devam ediyoruz. Bu konuyu buradan Kars kamuoyu ile paylaşıyorum” dedi.

aa.jpga-014.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.