1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Birtane basınla buluştu
Birtane basınla buluştu

Birtane basınla buluştu

Emek, Özgürlük ve Demokrasi Bloğu’nun desteklediği Kars Bağımsız Milletvekili Adayı Mülkiye Birtane, basın mensuplarıyla KarStore’de bir araya geldi.

A+A-

Dağpınar Belde Başkanı Ayhan Erkmen’in de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Birtane, Kars’ta seçim çalışmaları süresince tespit ettiği aksaklıkları ve vatandaşların taleplerini basınla paylaştı.   

Geçtiğimiz günlerde de Kars Hayvan Pazarını ziyaret ettiğini söyleyen Birtane, çiftçilerin ve hayvan yetiştiricilerinin alım güçlerinin düşmesi ve ithal konularında şikayetlerinin olduğunu belirterek, köyleri ziyaretlerinde de köy yolları ve su sorunların olduğunu belirtti.

Özellikle de bir çok muhtarın kendilerine dert yanarak, köy yolları ve su konularında köylülerine yalancı duruma düştüklerini ve hizmetlerin aksadığı yönünde şikayette bulunduklarını ifade etti.

Milletvekili seçilip meclise girmeleri halinde Kars’ın temel sorunları konusunda en iyi şekilde muhalefet yapacaklarını da belirten Birtane, mecliste en çok soru önergesi kendilerinin vereceklerini söyledi.

Basın toplantısından sonra Digor İlçesi’nin Dağpınar Beldesine geçen Birtane, burada esnaf ziyaretinde bulundu. Belde Belediye Başkanı Ayhan Erkmen’le esnafı dolaşan Birtane, sorunları dinledi.

Esnafa, “Bütün problemlerimizi ve sorunlarımızı hep birlikte çözeceğiz” diyen Birtane, buradan da Digor köylerine hareket etti.

BİRTANE DİGOR’DA SEÇİM BÜROSU AÇTI

Emek Özgülük ve Demokrasi Bloğu’nun desteklediği Kars Milletvekili Adayı Mülkiye Birtane, Digor İlçesi Kars Caddesi üzerinde seçim bürosunun açılışını yaptı. 

Belediye Başkanı Av. Muzaffer Kutay ve Belediye meclis üyelerince karşılanan Mülkiye Birtane açılış konuşmasında, “Bu seçim bürosunun açılışı Kürt-Türk kardeşlerimize hayırlı olsun.” dedi.

Bu seçimlerde başarıyı elde edeceklerine inandıklarını da belirten Birtane, “Daha sonra da yerelde ki çalışmalarımıza hız verip yerel seçimlerde de başarımızı göstereceğiz.”

Birtane daha sonra seçim bürosunda bekleyen kadınlarla görüştü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.