1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. BİMEKS, Franchise'ını Arıyor
BİMEKS, Franchiseını Arıyor

BİMEKS, Franchise'ını Arıyor

Bimeks, Kars, Erzurum, Erzincan, Ardahan ve Bayburt'ta franchise arama çalışmaları başladı.

A+A-

1990 yılında kurulan ve bilişim teknolojileri perakendeciliğinde Türkiye'nin öncü markalarından birisi olan Bimeks, işbirliği yapmak isteyen yatırımcılara 20. yılında kendine özgü franchise sistemi ile franchise vermeye başladı. Kars, Erzurum, Erzincan, Ardahan ve Bayburt'ta franchise arama çalışmaları başladı.

 

20. hizmet yılını kutlayan Bimeks, 13 şehirde, 29 mağaza ile toplam 22.000 m2'de, 450 çalışan ile yalnızca sektörün değil; yeniliklerin, girişimciliğin ve başarının da öncüsü konumunda.

 

İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Adana, Antalya, Konya, Kayseri, Eskişehir, Aydın, Trabzon, Denizli ve Nevşehir'de mağazaları bulunan Bimeks, ürünlerini gerçek satış öncesi danışmanlık ve benzersiz satış sonrası teknik hizmetlerle birlikte sunarak, koşulsuz müşteri memnuniyetini hedefliyor.

 

2010 yılında da yatırımlarına devam eden Bimeks, işbirliği gerçekleştirmek isteyen Erzurumlu, Erzincanlı, Karslı, Ardahanlı ve Bayburtlu yatırımcılara 20. yılında kendine özgü franchise sistemi ile franchise vermeye başladı.

 

Geçtiğimiz yirmi yıla bakıldığında Bimeks'in bir çok 'ilk'i sahiplendiği görülüyor. AVM içerisinde kurulan ilk teknoloji market Bimeks'tir. Tek katta açılmış en büyük teknoloji market olarak 6000 m'lik Teknoport projeleri ile bir diğer ilki gerçekleştirmiştir. 1997-2007 yılları arasında Türkiye'de son 10 yılın en hızlı büyüyen şirketi olmuştur. Yine 1998-2008 yılları arası baz alındığında son 10 yılın en fazla büyüyen bilişim şirketi unvanını almıştır. Tüm bu yeniliklerin yanı sıra satış sonrası hizmet, mağaza içi hizmet, ürün teşhir ve satış, fiyat avantajı, kaliteli ürün gamı ile de farklılıklarını ortaya koymaktadır.

 

Bimeks'in misyonu dijital devrim ile gelen yeni ürün ve teknolojilerin uygun fiyat-finans-hizmet-garanti koşulları ile satın alınabileceği zevkli alış veriş ortamları geliştirmektir. Bimeks, teknoloji perakendeciliğinde Türkiye coğrafyasında yaygın ve geniş satış alanını mevcut mağazalarıyla, ayırt edici özelliği satış sonrası hizmetleri olan, müşterilerine en iyi finansal çözümlerin yanında en iyi fiyat garantisi sunan bir oyuncu olarak sektöründe her zaman lider olarak yer almayı hedeflemektedir.

 

Perakendecilik konseptini normal ve mega mağazalar olmak üzere iki tip mağaza üzerine kuran Bimeks, perakendecilikte yeniliklerin adresi olmaya devam etmektedir. Müşteri trafiğinin yoğun olduğu alışveriş merkezlerinde açılan normal mağazalar, taşınabilir ve bilişim teknolojisi ağırlıklı ürünleri müşteriye sunmaktadır. Teknoport mağazaları ile müşterilerine çok geniş bir ürün gamını aynı çatı altında sunmaktadır.

 

www.bimeks.com.tr, Bimeks'in internetteki perakende noktasıdır. İnternetteki Bimeks, geniş ürün yelpazesi, sürekli güncellenen fiyat ve teknik bilgi içeriği ve güvenli online ticaret alt yapısıyla ev veya ofis ortamından süre sınırsız alışveriş yapma imkanı tanımakta; Bimeks'in hizmet farkını sanal ortamda da yaşatmaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.