1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Belediye lojmanlarında tahliye şoku
Belediye lojmanlarında tahliye şoku

Belediye lojmanlarında tahliye şoku

Kars Belediyesi zabıta ekipleri, polis eşliğinde Belediye Lojmanları'na giderek, daha önce boşaltılması için tebligat yapılan ailelerin daireleri boşaltmalarını istedi.

A+A-

Faikbey Caddesi'nde 2, Sukapı Mahallesi'nde 4 lojmanda ikamet edenlerin lojmanları en kısa sürede boşaltmalarının gerektiği bildirildi. Daha önce de 3 defa tebligat yapılmasına rağmen dairelerin boşaltılmaması üzerine Belediye ekipleri harekete geçti. Zabıta ekipleri de yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle polis ekipleriyle lojmanlara gitti.

 

Zabıtalara sert tepki gösteren bazı vatandaşlar mağdur olduklarını, bu kış mevsiminde yeni bir ev bulmakta zorlanacaklarını, çaresizlikten lojmanlarda oturduklarını ifade ettiler.

 

Zabıta ekipleri kendilerine daha önce tebligat yapıldığını buna rağmen daireleri boşaltmadıklarını onun için kısa sürede dairelerden çıkmaları gerektiğini belirttiler.

 

Belediye’den yapılan açıklamada ise tebligat gönderilenlerin; oturma hakları dolan, belediyede bir dönem çalışmış olan, kira borçlarını ödemeyenler olduğu ifade edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.