1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Başkan Sessizliğini Bozdu
Başkan Sessizliğini Bozdu

Başkan Sessizliğini Bozdu

Ak Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu sessizliğini bozarak ilk kez partisini savundu ve CHP İl Başkanı Çetin Bilgir'e yanıt verdi.

A+A-

AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, geçtiğimiz günlerde Karslı bazı doktorların AK Parti tarafından sürgün edildikleri iddialarına cevap verdi. Erdoğdu, bunun bir devlet işleyişi olduğunu söyleyerek Bilgir’in açıklamalarını talihsiz bir açıklama olarak değerlendirdi.

 

Erdoğdu, “Hiçbir ilde “doktorların hepsi Karslı olacak, Balıkesirli olacak” diye bir şey yok. Sayın Çetin Bİlgir’in açıklaması maksatlı olarak, partizanca yapılmış bir açıklamadır. Doktorların neden gittiklerini bilmeden yapılan bir açıklamadır. Diğer illerden bize gelen, bizden diğer illere giden doktorlarda var. Önemli olan sağlık alanında yapılan hizmetlerdir.” dedi.

 

CHP’nin kendi sıkıntılarını üzerlerinden atmak için AK Parti’yi hedef gösterdiklerini de belirten Erdoğdu, “Çetin Bilgir kendisi de milletvekilliği yapmıştır. Onun döneminde hastane yapılıp bitirilemedi. Onu bile biz bitirdik ve hizmete açtık. Bakınız Kars’ta Üniversite Hastanesi bile açılıyor. Yeni üniteler açılıyor. Doktor sayısı artıyor. Araç gereçler modern hale getiriliyor. Ebe hemşirelerin sayısı artıyor. Digor’da ve Selimde 10 Yataklı Entegre Hastaneleri açtık. Yeni sağlık ocakları açtık. Sarıkamış 50 Yataklı Devlet Hastanesi yapılıyor. Doğum Hastanesinin temeli atılıyor. Aile Hekimliğine geçiliyor. Yapılan ve yapılmakta olan bunca hizmet varken bunları göz ardı edip, sadece kendi isteğiyle ve müfettiş raporuyla giden bazı doktorların üzerinden AK Parti’ye yüklenmenin ne kadar doğru olduğunu Kars kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Buraya gelenlerde Türkiye vatandaşıdır. Kars’a, İstanbul’a has doktor olmaz. Bazıları kendi istekleriyle tayin istemişlerdir bazıları da müfettiş raporlarıyla tayin olmuşlardır.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.