1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Başkan özür diledi
Başkan özür diledi

Başkan özür diledi

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, altyapı hizmetlerinden dolayı mağdur olan vatandaşlardan özür diledi.

A+A-

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, şehir merkezinde devam eden içme suyu isale hattının döşeme çalışmaları nedeni şehirde yaşanan su kesintisi, toz ve bozulan yollardan dolayı mağdur olan Kars halkından özür dilediğini söyledi.

 

Başkan Bozkuş, alt yapı çalışmalarının çok zahmetli ve bedeli olan bir hizmetler olduğunun önemine değindiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Kars Belediyesi olarak hükümetimizin de desteği ile Kars’ta alt yapı çalışmaları başlattık. Öncelikli olarak Kars’ın en büyük sorunu ola su problemini çözmek istedik. Her şeyin bir bedeli var. Haklı olarak bu bedeli hep birlikte çekeceğiz. İster istemez alt yapı hizmeti çok zahmetli bir iştir. Tabii ki bende bunun farkındayım. Zaman zaman sular kesiliyor. Eski boruları söküp yenilerini döşüyoruz. Bunu da elimizden geldiğince çok hızlı ve seri bir şekilde yapıyoruz ki halkımız daha fazla mağdur etmeyelim. Bu nedenle yapmış olduğumuz hizmet nedeni ile kendilerine vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. İnşallah daha güzel hizmetler ile kendilerini karşısına çıkarız. Çünkü şantiye haline gelin şehirde yaptığımız çalışmalardan dolayı toz oluyor, yollar bozuluyor, sular kesiliyor. Bildiğiniz gibi Kars’ta inşaat mevsimi her kesin bildiği gibi kısadır. Bizlerde imkanlarımız ölçüsünde çalışıp çabalıyoruz. Biz önümüz deki kış için yapılan çalışmalardan dolayı bozduğumuz yolları geçici de olsa aynı malzemeler ile yapacağız. Yaza kadar bu yollar oturduktan sonra ve doğal olarak belli çökmelerde olacaktır. Hepsini söktükten sonra tekrar asfalt olarak yeniden yapacağız. Şu anda su isale hattının döşeme çalışmaları Atatürk Caddesi’nde hummalı bir şekilde devam ediyor. Daha sonra Davut Aksu Caddesi ve Halit Paşa Caddesi’nden Cumhuriyet Caddesi ile İnönü Caddesini de daha sonrada eski İş Bankasının önünden belediye hizmet binasının önüne kadar tamamlandığında şehir merkezinde sorunlar çözülmüş olacak. Yani eski asbest borular çıkartılarak yerine polietilen boruları tesis edeceğiz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.