1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bakan Pakdemirli: “Kars'ta Cumhur İttifakını destekleyeceğiz”
Bakan Pakdemirli: “Kars'ta Cumhur İttifakını destekleyeceğiz”

Bakan Pakdemirli: “Kars'ta Cumhur İttifakını destekleyeceğiz”

Bakan Pakdemirli Kars Cumhur İttifakı (MHP) Seçim Bürosunu ziyaret ederek, “Kars'ta Cumhur İttifakını destekleyeceğiz. Buna inanmayanları da inandıracağız ve tek tek kapı kapı dolaşacağız.” dedi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve beraberindekiler Kars Cumhur İttifakı (MHP) Seçim Bürosunda Yöresel aşıklar ile karşılandı.

Burada bir konuşma yapan Cumhur İttifakı MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, Kars’ta tarihi bir gün yaşandığını ifade ederek, “Cumhur ittifakının anlamı her gün geçtikçe yerine oturuyor. Birlik ve beraberlik içinde ayrıştırmadan ötekileştirmeden herkesi bağrımıza basarak Allah nasip ederse 1 Nisan'da Sayın Cumhurbaşkanımıza ve genel başkanımız Devlet Bey'e Kars'ın belediyesini armağan edeceğiz.” dedi.

Cumhur İttifakı ile Kars’ın başka sıkıntılı ellere geçmesinin önüne geçme fırsatı yakaladıklarını söyleyen TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, “Birlik, beraberlik ve kardeşliğin anlamını en iyi bilindiği ildeyiz. Kars sınır şehri serhat şehri doğuyu bekleyen yüzyıllardır muhalefet içerisinde olduğu Türkiye'nin sınırda bulunan bir şehri. Burada ki kardeşliğin anlamını biliyoruz. Burada değişik etnik yapılar var fakat Türkiye'ye örnek olabilecek güzel bir mozaik var. Türkiye kardeşliğin farklı etnik yapılardan olan insanların bu kadar güzel birlikte yaşayabilecekleri bu şehri çok güzel kendine örnek alabilir. Yüzyıllardır bu topraklardayız ama kimse kimsenin hangi etnik yapıdan olduğunun bilmez sadece kardeşliğini ve birbirine olan dayanışmasını bilir. Bu inancı sergilemenin bir imkanı oluştu o da Cumhur İttifakı Sayın Cumhurbaşkanın ve Devlet Bahçelinin ittifakı üzerine biz de ona hürmet ederek kendi Belediye başkan adayımızı çektik. Çetin Nazik bey ile beraber ittifakın ruhuna yakışır bir şekilde yalandan göstermelik değil onun gerektirdiği her şeyi vicdanımızla yaparak Kars'ın başka sıkıntılı ellere geçmesinin de Cumhur İttifakı ile önüne geçmesinin fırsatını yakalamış bulunmaktayız. Bu bilinçle 31 Mart seçimlerini karşılayacağınızı olan inancımla hepinize saygılarımı sunuyorum.  Bekir Pakdemirli şehrimiz için çok önemli Kars her ne kadar sanayimizi geliştirmeye çalışsak da Turizmimizi geliştirmeye çalışsak da hizmet sektörü ile de alakadar olsak da coğrafyanın bu bölgeye yüklemiş olduğu bir sorumluluk var. Tarım ve hayvancılık şehridir. Burada dört gözle beklediğimiz Tarım ve Orman Bakanıdır. Bakanımızın şehrimiz ile alakalı ciddi müjdeleri olacak." diye konuştu.

Kars'ta Cumhur İttifakını destekleyeceklerini, buna inanmayanları da inandırmak için tek tek, kapı kapı dolaşacaklarını ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Bugün kurucu meclisimiz ve 1.meclisimiz de İstiklal Marşımızın kabulünün 98. yıl dönümü 98 yıl önce farklı etnik gruptan olan insanların hep bir araya getiren bir harç olmuştur İstiklal Marşımız. O ezanlar ki şehadetleri dinin temeli, Ebedî, yurdumun üstünde benim inlemeli. Buna saygısızlık yapanlar da var Kars 31 Mart'ta buna cevap verecek mi. Bu milletin 4-5 tane temel değeri var tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet bu askeri şartlar olduğu sürece biz hep birlikte hep beraber oluruz. Türkiye sadece son dönem de değil sürekli iktidarsızlaştırılmaya çalışıldı. 2023 hedeflerimizden geri kalma uğruna Türk milletinin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Gezi olaylarında 4-5 tane ağaç kesilecek diye ortalığı veryansın ettiler.  Benim de başında bulunduğum Tarım ve Orman Bakanlığı bu ülkede 4.5 milyar fidanı toprakla buluşturmuş ve ağacı seven en başta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve kadroları ağaç her şeyi yapmış bir hükümeti sırf ağaç için gezi olaylarını çıkarttılar. Bu millet çok zorluklar gördü. Bir soğan ekmeği 10 kişi bölüştüler. Asla esareti ve bayrağın başka bir bayrak tarafından gölgelenmesini kabul etmediler. Cumhur İttifakı olarak tek tek kapıları dolaşacağız. Diyeceğiz ki haydi dostum haydi arkadaşım bu Recep Tayyip Erdoğan'ın meselesi değil bu Devlet Bahçeli'nin meselesi değil bu geleceğin meselesidir bu milletin meselesidir bu çocuklarının geleceğinin meselesidir bu işi anlatmamız gerekir. Türkiye'nin çok ciddi bir beka problemleri vardır bu işi de aşmamız gerekiyor. Koalisyon çıkarmayacak ve istikrar sağlayacak yönetim sistemini Cumhur İttifakı ile beraber geçtik. Bundan sonra Türkiye'yi daha aydınlık günler bekliyor. Kars'ta Cumhur İttifakını destekleyeceğiz. Buna inanmayanları da inandıracağız ve tek tek kapı kapı dolaşacağız. Çetin Nazik kardeşimiz hem nazik hem çetin haksıza hukuksuza çetin mazluma da nazik 31 Mart'ta Cumhur İttifakımızın adayını Kars'ta Belediye başkanı olarak göreceğiz. 31 Mart'tan sonra tarım ve hayvancılık alanında çok ileri seviye de olan Kars'ımıza Çetin Nazik kardeşim emredecek Tarım ve Orman bakanı yapacak Çetin Nazik kardeşim emredecek hükümet yapacak.” şeklinde konuştu.

Bakan Pakdemirli ve beraberindekiler daha sonra Tarım ve Orman Sektör Toplantısına katılmak için Cumhur İttifakı (MHP) Seçim Bürosundan ayrıldı.

bakan-pakdemirli-“karsta-cumhur-ittifakini-destekleyecegiz”-(2).jpgbakan-pakdemirli-“karsta-cumhur-ittifakini-destekleyecegiz”-(3).jpgbakan-pakdemirli-“karsta-cumhur-ittifakini-destekleyecegiz”-(4).jpgbakan-pakdemirli-“karsta-cumhur-ittifakini-destekleyecegiz”-(1).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.