1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ayhan Bilgen Kars’ta açıklamalarda bulundu
Ayhan Bilgen Kars’ta açıklamalarda bulundu

Ayhan Bilgen Kars’ta açıklamalarda bulundu

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekili, Kars Milletvekili Ayhan Bilgen, parti binasında 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimler hakkında basın açıklaması yaptı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

İddalı olduğu konuları ifade eden Bilgen, “Eğer bu şehide değişim isteniyorsa, artık bu şehir hak ettiği turizm potansiyeline kavuşsun, hak ettiği temizliğe kavuşsun, hak ettiği asgari altyapı hizmetlerine ve yola kavuştun hiç olmazsa. Hiç olmazsa bunlar çok üstünde üstün ve övünülecek hizmetler değil, bir belediyenin zaten mutlaka yapması gereken şeyler ama hiç olmazsa bunları kavuşsun istiyorsa şehir, bu tercihinde çok net biçimde ortaya çıkacağına gerçekten bütün samimiyetimizle inanıyoruz.

Bilgen yaptığı basın açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar denenmişi denemenin bir anlamı yok. Sonuçta herkes bu şehirde kim bir taş üstüne taş koymuşsa biz takdir etmeye, teşekkür etmeye hazırız kimsenin hizmetini inkar edecek değiliz. Ama şehir layık olmadığı bir yerde, hak etmediği bir yerdeyse bizim değişimin önünü açacak yeni bir siyasi anlayışı bu şehre egemen kılmamız gerekiyor. Sadece kişisel hesaplarla sadece ben bir yerde oturmalıyım, ben olmazsam burası benden sonra Kıyamet, Tufan anlayışıyla artık Kars yönetilemez. Kars bunu çoktan aştı, Kars bunun çok daha ötesinde üzerinde bir siyasi anlayışı fazlasıyla bedelini ödeyerek hak etti. Biz her türlü Partizan çekişmeyi her türlü kişisel kaprisi, kompleksi bir tarafa bırakarak söylüyoruz, eğer seçimlerde bu şehir başka bir tercih yaparsa biz her türlü katkıyı yapmaya seçilecek meclis üyelerimizle de, biz il belediye eş başkanlığına aday olan, talip olan ben ve diğer arkadaşlarımızda da biz buna zaten varız.”

Şehre sunacağı projelerle Kars’ı 1 yıl içerisinde ayağa kaldıracağını söyleyen Bilgen, “İddialı ve abartısız söylüyorum. Eğer 1 yıl içerisinde bu şehrin ekonomisi ikiye katlanmazsa, doğrudan doğruya esnafın kasasına giren paradan bahsediyorum, belediyenin hizmetleri bugünkü potansiyelin iki katına çıkmazsa ben tekrar çıkıp halktan özür dilemeye şahsen hazırım.” ifadesini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.