1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Av. Mesut Gül, Ak Parti’den Kars Belediye Başkan Aday Adayı
Av. Mesut Gül, Ak Parti’den Kars Belediye Başkan Aday Adayı

Av. Mesut Gül, Ak Parti’den Kars Belediye Başkan Aday Adayı

Av. Mesut Gül, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Kars Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

A+A-

Ak Parti Kars İl Başkanlığı’nda resmi müracaatını yapan Av. Mesut Gül’ün başvurusunu Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın aldı.

Başkan Çalkın, Av. Mesut Gül’ün de müracaatıyla Ak Parti’nin gücüne güç kattığını ifade ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Av. Mesut Gül ise Kars’a ve Karslı’ya hizmet için aday adayı olduğunu ifade ederek, vakit Kars vaktidir, dedi.

Av. Mesut Gül sözlerini şöyle sürdürdü : “Geçmişin gölgesinde ve engellemelerinde kalmadan daha yaşanabilir bir kent için, içinde yaşayan nefes alan biri olarak elimizi taşın altına koymak adına belediye başkanlığı için aday adayı oldum.

Amacımız partimizin çizgi ve anlayışı doğrultusunda Kars’a Karslı’ya hizmet etmek. Sürekli göç veren bir ilde göçün önünü kesmek ve Karslı’nın şehriyle bütünleşerek ileriye umutla bakabilmesine ekip ruhuyla yola çıktığımız ve ileri de bize katılacak arkadaşlarla vesile olmak.

Daha güzel bir şehir daha umutlu ve mutlu bir Karslı için Kars vakti.

Huzurun ve sükûnetin hâkim olduğu bir şehirde daha insanca koşullarda yaşanmasını sağlamak. Çıktığım bu yolda Allah bizi utandırmasın. Vakit artık kendimiz için değil Kars Vakti.”

Av. Mesut Gül Hakkında :

1971 yılında Kars’ta doğdum. İlk ve orta öğretimini Kars Merkezde tamamladım. Daha sonra İstanbul Hukuk Fakültesi’ni bitirerek 1996 yılında Kars’ta avukatlığa başladım. Halen avukatlık mesleğini sürdürmekteyim. Kars Baro Başkan Vekilliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundum. Türk Hukuk Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyeliği ve Doğu ve Güneydoğu Kalkınma Platformu Yönetim Kurulu Üyeliği, Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Evli ve üç çocuk babasıyım.

1-174.jpg2-164.jpg3-136.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.