1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Atıf Özbey,Kars Seçimlerini Değerlendirdi
Atıf Özbey,Kars Seçimlerini Değerlendirdi

Atıf Özbey,Kars Seçimlerini Değerlendirdi

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti’ye destek için Kars’ta olan Araştırmacı - Yazar Atıf Özbey, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

A+A-

İşte Gazeteci - TRT Haber / Kanal 5 Siyaset Analiz Program Yapımcı ve Sunucusu Atıf Özbey’in Kars Seçim Değerlendirmesi :

“Ak Parti Kars’ta 24 Haziran seçimlerinde başarılı illerin başında yerini aldı. 1 Kasım seçimlerine göre 2 puanın üzerinde oyunu artırdı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın 1. sıra aday olması büyük bir şanstı. 2.sırada aday olan ve seçilen Prof.Dr. Yunus Kılıç hocamız, teşkilatın istediği bir siyasetçi ve ilim adamıdır. Seçmenden büyük ilgi gördü. Çok çalıştı. 3.sırada Fettah Çetinkaya Ankara'da hemşehrilerinin eli kulağı, sevecen tutumu bölge kültürünü yaşamasıyla Karslı’nın taktirini kazandı. İl Başkanımız dava adamı Adem Çalkın, tüm gücünü ve birikimini yönetim kuruluyla ortaya koydu. Gençlik Kolları Başkanı sevgili Muhammed Emin Haliloğlu arkadaşlarıyla birlikte sokakta, direklerin başında her evin kapısında varlığını ortaya koydu. Kadın kollar her zamanki gibi davanın, kampanyanın motor gücüydü. İlçe başkanlarımız teşkilatlarıyla imkanlarını sonuna kadar zorlayarak mahalle, köy ve haneleri tek tek ziyaret ettiler. İl Genel Meclis Başkanımız Necati Dallı, 13 İl Genel Meclis Üyemiz milletvekilleri kapasitesiyle çalıştılar. Arpaçay, Akyaka, Sarıkamış, Susuz, Dağpınar Belediye Başkanlarımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz seferber oldular. Marka hizmetlerini referans gösterdik. Ülke genelindeki Hemşehri STK'larımız çalışmaya katıldılar. Velhasıl Kars AK PARTİ ailesi çalıştı, cenabı Allah’ta büyük bir başarıyı nasip etti. Elhemdulilah. Hayırlı olsun.”

0-018.jpg1-129.jpg2-121.jpg3-099.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.