1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Alibeyoğlu’ndan Bilgen ve Alaca’ya hayırlı olsun ziyareti
Alibeyoğlu’ndan Bilgen ve Alaca’ya hayırlı olsun ziyareti

Alibeyoğlu’ndan Bilgen ve Alaca’ya hayırlı olsun ziyareti

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Kars Belediye başkanlığına seçilen HDP Belediye Eş Başkanları Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kars Belediyesi eski Başkanı Naif Alibeyoğlu önerilerde bulunarak yeni görevlerinde başarıla

A+A-

Kars Belediye Başkanlık makamında Bilgen ve Alacayı ziyaret eden Alibeyoğlu’nu Belediye Eş Başkanları karşıladılar.

Ziyareti hakkında konuşma yapan Alibeyoğlu; 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerinde Kars halkının tercihini HDP'den yana kullandığına dikkat çekerek, bize de halkın iradesine saygı duymak düşer. Demokrasi böyle işliyor. Kars hepimizin, artık şu parti veya şu kişi diye düşünmemeliyiz dedi. Kars'ta kendi döneminde yapılan çalışmaların da altını çizen Alibeyoğlu, "Kars'ın hemen hemen her caddesinde benim ve mesai arkadaşlarımın alın teri var. Geçmişte benden sonra belediye yönetimi devralan arkadaşlara da aynı teklifte bulundum. Kars için üzerime düşen ne ise yapmaya hazırım dedim ama maalesef bunu dikkate almadılar ve almadıkları gibi kenti daha da geriye götürdüler. Şimdi seçimi kazanan arkadaşlarımız değim yerindeyse adeta bir enkazı devraldılar. Kendilerine buradan başarılarımı diliyor ve geçmişte yaptığım teklifimi yineliyorum. Eğer Kars için yapılması gereken bir şey olursa ben üzerime düşeni yapmaya hazırım" şeklinde konuştu.

Ardından Ayhan Bilgen Alibeyoğlu’nun kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Bilgen; Kars için şimdiye kadar kim ne yapmışsa bir taş üstüne bir taş koymuşsa kendilerine teşekkür ediyoruz dedi.

Belediye Eş Başkanı Şevin Alaca ise 31 Mart tarihi itibarı ile seçimlerin sona erdiğini ve bu saatten sonra Kars için neler yapılacağının konuşulmasını gerektiğini belirterek; "Kars Belediye eski Başkanı Naif Alibeyoğlu ile tanışıklıklarının çok eski zamanlara dayandığını ve Kars için çok kıymetli hizmetleri olduğunu söyledi. Eş Başkan Alaca; Alibeyoğlu'nun çalışmalarının geçmiş dönem yönetimler tarafından sürdürülebilirliğinin sağlanmaması Kars için bir kayıptır. Değerli fikirleriniz ve önerilerinizden yararlanmak isteriz dedi.

Ziyaret sonrası Alibeyoğlu; dönemi süresince Kars'a kazandırılan arsa, gayrimenkul ve araçların bir kısmının usulsüz bir yolla elden çıkarılmasının kabul edilemeyeceğini ve yeniden Kars Belediyesine ve Kars halkına kazandırılması gerektiği konusunda hassasiyetini vurguladı. Alibeyoğlu, daha sonra yeni yönetimden duyarlılıklarını beklediğini belirterek belediyeden ayrıldı.

ddd.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.