1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "Ali Vedat Çiftçi Kars İçin Bir Şans"
"Ali Vedat Çiftçi Kars İçin Bir Şans"

"Ali Vedat Çiftçi Kars İçin Bir Şans"

Kars Kent Konseyi Eski Gençlik Meclisi Başkanı gazeteci Mustafa Nuri Sungur Kars Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı müracaatında bulunan Şehircilik ve Çevre Trabzon İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi'nin Kars için bir şans olduğunu ifade etti.

A+A-

Kars şehrinin çok değerli işadamı ve bürokratlar yetiştirdiği belirten Sungur " İnşaat Mühendisi Ali Vedat Çiftçi de Kars'ın yetiştirdiği değerlerden birisi. Karslıların böyle değerlere sahip çıkması oldukça önem arzetmektedir. Bir şehir ancak kendi değerlerine sahip çıkarak ve o değerler üzerine inşa edeceği yenilikler ile büyüyebilir. Bu özellikleriyle Sayın Müdürümüzün elini taşın altına koyarak yetiştiği şehre hizmet etme duygusu takdire şayan bir davranıştır." şeklinde konuştu.

Kars Belediye Başkan aday adayı İnşaat Mühendisi Ali Vedat Çiftçi'nin Şehircilik ve Çevre alanında uzman bir kişi olduğunun altını çizen Sungur " Sayın müdürümüz Trabzon'da çok güzel yatırımların altına imza attı. Bu manada Kars'ın altyapı ve şehircilik anlamında ihtiyaçlarına karşılık verebilecek bir isim. Kendisinin aday gösterilmesi halinde Kars'ın 5 yıllık hizmet kaybının da kısa sürede gidereceğine inanıyorum. Karslı hemşehrilerimiz de buna inanmalı. Bu manada AK Partiye olan desteğinde önceki yerel seçime oranla artacağını düşünüyor, yerel seçimler öncesinde tüm aday adaylarına başarılar diliyorum. Yerel Seçimler Kars'a ve Karslılara yatırım ve bereket getirsin inşallah."  ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.