1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ali Vedat Çiftçi, AK Parti Kars Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı
Ali Vedat Çiftçi, AK Parti Kars Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

Ali Vedat Çiftçi, AK Parti Kars Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

Trabzon Çevre ve  Şehircilik İl Müdürü İnşaat Mühendisi Ali Vedat Çiftçi, AK Parti'den Kars Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

A+A-

Uzun yıllar Kars'ta görev yapan Çiftçi, başarılı çalışmalarından dolayı Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne kadar yükseldi.

Yedi yıldır Trabzon'da İl Müdürlüğü görevini yürüten Ali Vedat Çiftçi, "Yeni oluşturulan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi içerisinde ilimizin ihtiyaç duymuş olduğu yaşanabilir bir çevre ve marka şehir Kars'ı yaratmak adına AK Parti'den aday adayı olduğumu buradan açıklamak istiyorum dedi.

ALİ VEDAT ÇİFTÇİ KİMDİR ?

Ali Vedat Çiftçi, 22 Nisan 1967 yılında Kars'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kars'ta, Lise öğrenimini ise İstanbul Kabataş  Erkek Lisesi'nde tamamladı. 1988 yılında İstanbul Yıldız Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu. Sırasıyla Kars sarıkamış Belediyesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü, Kars Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nde İnşaat Mühendisliği, Şube Müdürlüğü ve İl Müdürlüğü yaptı.  2007 yılı Kasım ayında Ardahan Bayındırlık ve İskan Müdürü olarak görev yaptı. 14. 03. 2011 tarihinden itibaren ise Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.