1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Aktaş'tan AKP'ye Ağır İtham
Aktaştan AKPye Ağır İtham

Aktaş'tan AKP'ye Ağır İtham

Kars’ta AKP’ye karşı tek başına muhalefet yapan Oktay Aktaş, AKP’ye karşı ağır bir ithamda bulundu. Kars'taki "çete – mafya – ihale" şeytan üçgeninden bahsetti.

A+A-

Ak Parti Kars İl Yöneticileri'nin açıklamasına Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanı Oktay Aktaş'tan yanıt geldi.

 

Başkan Aktaş, çeteleşme ve mafyalaşma AKP’dedir, dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nde hiçbir zaman çete ve mafya asla  yer alamaz, diyen Başkan Aktaş, mafyadan ülkücü, ülkücüden mafya olamaz, diye konuştu.

 

Başkan Aktaş sözlerini şöyle sürdürdü :

 

KARS'TAKİ BÜTÜN İHALELERDE AKP PARMAĞI VAR

Bugün eğer AKP’liler  çete ve mafyalaşma arıyorsa AKP’nin içerisine baksınlar. Kars’ta yapılan bütün ihalelerde,  AKP içerisinde odaklanan, AKP’linin ve AKP’ye kayıt olanların dışında hiç kimse ihaleye giremiyor ve ihale alamıyor. Bu bir çeteleşme değil midir ?

 

KARS'TA AKP'Lİ OLMAYAN MÜTEAHHİT İFLAS ETTİ

AKP’li yöneticiler, bilgisi ve onayı olmadan hiç kimseye yaşama ve kazanma şansı tanımıyor. Bunun için yandaş işadamı, yandaş müteahhit yaratmadınız mı? Bugün AKP’li olmayan müteahhitler iflas ettirilmedi mi?

 

KAMU KURUMLARINDA BASKI VAR

Bütün kamu kuruluşlarına baskı uygulayarak, tehdit ederek adeta bir AKP devleti oluşturmuyor musunuz ? Şimdi hangi yüzle çete olmadığınızı ve mafyalaşmadığınızı söylüyorsunuz. Kars’ta dahil Türkiye’nin bütün illeri araştırılsın. Milliyetçi Hareket Partisi’nin çeteye bulaşmış, çeteye ilişkisi olan, mafya ile ilişkisi olan bir tek üyesini dahi bulamasınız. Buna rağmen hala Milliyetçi Hareketi mafya ve çete olarak görmek isteyenlerin Milliyetçi Harekete karşı ne kadar önyargılı oldukları açık bir gerçektir.

 

ÇETE DE MAFYA DA AKP'NİN İÇİNDE

Bugün eğer çete ve mafya aranıyorsa AKP’ye bakılsın. Kendi içlerinde kimlerin olduğunu, nasıl çeteleştiklerini göreceklerdir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.