1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti’ye Katılım
AK Parti’ye Katılım

AK Parti’ye Katılım

AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Demokrat Parti Akyaka Belediye Başkanı Hayrullah Bulut ve 5 belediye meclis üyesinin AK Parti’ye katıldıklarını açıkladı.

A+A-

Erdoğdu konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Demokrat Parti Akyaka Belediye Başkanı Sayın Hayrullah Bulut 02.05.2011 tarihli başvuru dilekçesi ile partimize katılma talebinde bulunmuştur. İl Yönetim Kurulumuzun 16 Mayıs 2011 tarihli kararı ve Genel Merkezimizin onayı ile Partimize katılma talebi gerçekleşmiştir. Bununla birlikte yine aynı partiden Akyaka Belediye Meclis üyeleri; Hayrettin Aydın, Kadir Çifci, Yaşabey Şamiloğlu, Nevzat Deniz ve Tarkan Nar da partilerinden istifa ederek AK Parti’ye katılmışlardır. AK Parti’nin tüzüğünü, temel ilke ve felsefelerini benimsemiş herkese kapılarının açık olduğunu belirterek sayın Hayrullah Bulut’a ve Belediye meclis üyelerine partimize katılımından mutluluk duymaktayız. Bundan sonraki siyasi yaşamlarında Sayın Hayrullah Bulut’a ve Belediye Meclis Üyelerine başarılar diliyorum.” dedi.

Erdoğdu ayrıca, “Akyaka Belediye Başkanı Hayrullah Bulut, bugünden itibaren AK Parti çatısı altında siyasi faaliyetine devam edeceğini kaydederek, bundan sonra da partiye katılımların süreceğini ve yeri geldiğinde açıklamaların yapılacağını duyurdu.

AK Parti saflarına katılan Hayrullah Bulut ise AK Parti Kars İl Başkanlığı aracılığıyla yaptığı açıklamada, “AK Parti’nin temel ilke ve felsefelerini, hizmet anlayışını, ülkemize ve Kars’ımıza yaptıklarını ve bundan sonrada yapacaklarına olan inancımızla, Akyaka halkının da talepleri doğrultusunda AK Parti’ye katılmaya karar verdim. AK Parti İl ve Akyaka İlçe Teşkilatına teşekkür eder. Bundan sonraki çabalarımız teşkilatlarımızla uyum içerisinde hizmetlerimize devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.