1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ak Parti'de Sürpriz İsim
Ak Partide Sürpriz İsim

Ak Parti'de Sürpriz İsim

Kars Merkez Ehlibeyt Işıklı Cami Alimi ve Kars Caferilerinin Dini Lideri Seyyid Ahmet Erdem, AK Parti Kars Milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

A+A-

AK Parti il başkanlığına başvurusunu yapan Erdem, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin her alanda son sekiz yıllık performansıyla bölgesinde örnek bir ülke haline geldiğini belirtti.

Erdem, Türkiye’nin artık Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümü olan 2023 vizyonunu şimdiden ortaya koyan ileri demokrasiye sahip bir dünya devleti olduğunu ifade etti.

Nasip Olursa insanlara hizmet etmek için AK partiden aday adayı olduğunu açıklayan Erdem, halkımıza hizmet etmek üzere bu yola çıktım dedi.

Erdem sözlerini şöyle sürdürdü :  Türkiye’de Yaşayan Caferilerin en az 20 milletvekili çıkaracak güçlü bir oy potansiyeli olmasına Rağmen maalesef mecliste temsil edilememeleri Biz Caferiler adına çok üzücü bir durum.

Ya Aday Göstermediler ya da seçilemeyecek yerlere koyularak adeta yok saydılar.

Yada Maalesef bizleri istismar ettiler ve bizim oylarımızla hep bizi temsil edemeyen insanları seçtirdiler ve kerhen meclise göndermemize sebep oldular.

Ben bir din adamı olarak inancım adına ve mensubu olduğum halkımın adına bu taşın altına elim koydum

Bu Bağlam da kendimi Ak Partinin felsefesine yakın gördüm.

Sayın Başbakanımızın her defasında Bizim Partimizde Mezhep ve ırk Ayrımı yoktur sözüne inancımdan dolayı ve Caferilere kucak açacaklarından dolayı Ak Partiye Müracaat ettim.

Bizi Davet Ettiler bizde elimizi uzattık bakalım uzanan elimizi nasıl sıkacaklar ve bize inancımıza ne derece önem verdiklerini göreceğiz.

ona göre hareket edeceğiz. Biz artık halkımız başkalarına yükselme basamağı olmaktan çıkarmak istiyoruz. Ben Makam sevdalısı değilim eğer öğle olsaydım benim şu anki konumum bütün makamların en üstünü ve en yücesi ve itibarlısıdır. ben artık bizden ve halkımın içinden İnancına hakim birilerinin mecliste olması gerektiği için bu yola başvurdum. Allah çıktığımız yolda Ehlibeyt Mektebine Hizmetimiz olacaksa ve Aslımızdan şaşırmayacaksa bizden yardımını esirgemesin ve yolumuzda ki zorlukları kolay etsin inşallah…

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum