1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti Kars Milletvekili adayı Yunus Kılıç’a köylerde yoğun ilgi
AK Parti Kars Milletvekili adayı Yunus Kılıç’a köylerde yoğun ilgi

AK Parti Kars Milletvekili adayı Yunus Kılıç’a köylerde yoğun ilgi

​​​​​​​AK Parti Kars Milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın ile seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

A+A-

Haber: Ercüment DAŞDELEN

AK Parti Milletvekili adayı Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Çiftçi, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte merkeze bağlı Bozkale, Söğütlü, Güdeli, Çığırgan, Çorak, Hasçiftlik, Yücelen, karaçoban, Çakmak köylerinde seçim çalışmalarına devam ettiler.

Milletvekili adayı Prof Dr. Yunus Kılıç ve beraberindekiler gittikleri köylerde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanmaya devam ediyor.

AK Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın ile “Durmak Yok Yola Devam” sloganıyla seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ziyaretler sırasında başta köy muhtarları olmak üzere köy halkı ile görüşülerek sorunlar dinlenerek istekler alındı. AK Parti Kars Milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç, köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek hoş sohbetlerde bulunduklarını belirterek, “Köy halkımız bizleri bağrına bastı. Halkımız bizi bilir, biz halkımızı biliriz” dedi.

Kılıç, “İnşallah desteklerinizle birlikte Ankara’daki sesiniz olacağız, Kars’ın hizmetkârı olacağız. Bu seçimlerde Türkiye’nin ve Kars’ın geleceği için oy kullanacağız. Bu seçim Kars ve Türkiye için çok önemli. Kars’a kazandırdığımız büyük yatırımların devamı için, yeni yatırımların Kars’a gelmesi için vereceğiniz oylar çok önemli. Onun için diyoruz ki; Kars’ı AK Parti’den üç milletvekili ile temsil edilelim, Ankara’da elimiz daha güçlü olsun. Kars kazansın, memleketimize eser üzerine eserler getirelim. 24 Haziranda AK Parti olarak 3-0 yapalım, birlikte daha güçlü olalım” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.