1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın : "CHP Heyetinin Sözde Kars Çıkarması Yalan ve İftiralarla Doludur"
Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın : "CHP Heyetinin Sözde Kars Çıkarması Yalan ve İftiralarla Doludur"

Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın : "CHP Heyetinin Sözde Kars Çıkarması Yalan ve İftiralarla Doludur"

Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, CHP heyetinin “sözde” Kars çıkarması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Başkan Adem Çalkın, birkaç gündür ilimizi ziyaret eden CHP heyetinin sözde çıkarması kendi iç hesaplaşmaları ve her zamanki CHP zihniyetinin tezahürü sonucu hezimete uğramıştır, dedi.

Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın sözlerini şöyle sürdürdü : “19 yıldır Kars şehrimizin inşa ve ihya süreci aralıksız sürdürülüyor. İl merkezi ve tüm ilçelerimizde, beldemizde ve köylerimizde gözle görülür bir değişim ve dönüşüm söz konusudur. Hiç şüphe yoktur ki bu değişimin mimarı AK PARTİ'dir.

CHP heyetinin havalimanı binasına ayak basar basmaz karşılarına çıkan Harakani Havalimanı ikinci pisti ve terminal binası, şehir merkezine geldikleri yollar, güzergahtaki kamu binaları ve şehirdeki hükümet yatırımlarının nasıl başarılı olduğuna kendileri şahit olmuşlardır. Ancak taşıdıkları CHP ruhu bunu görmezlikten gelmelerine sebep olmuştur.

İzmir Milletvekili Atila Sertel’in talihsiz bir açıklaması olmuştur : “Köylüler projenin Kars’ta yapılmamış olmasını, Kars Valisi ile Ak Parti İl Başkanı arasındaki hayvanların nereden alalım konusunda anlaşamadıkları için olduğunu ileri sürdü” diye bir haber söz konusu olmuştur.

Tamamen hayal ürünü, mahalle dedikodusuna dayanan asılsız olan haber ve içeriği bizleri derinden üzmüştür.

Ziraat Bankası “köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var projesi”  kapsamında çiftçilere Tarım İl Müdürlükleri aracılığıyla koyun sağlamaktadır. Hazırlık ve araştırma süreçleri devam eden bu proje ilimizde henüz uygulanmamıştır.

Müracaatlar sonucunda Tarım İl Müdürlüğü aracılığı ile belirlenen çiftçilerin Ziraat Bankası finansmanı ile gerçekleştirilen projede koyun alması;  ÇİFTÇİ İLE KOYUN SATICILARI ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TİCARET İLE SONUÇLANMAKTADIR. DOLAYISIYLA SATICI İLE ÇİFTÇİ ARASINDA HERHANGİ BİR KURUM VE KURULUŞ ARACILIK ETMEMEKTEDİR.

Hal böyle olunca; sürecin içerisinde hiç bir şekilde olmayan Vali ile İl Başkanın anlaşamayacağı bir durum da SÖZ KONUSU DEĞİL ve İFTİRADIR. Kaldı ki her zaman ve ilimizi ilgilendiren her işte; sayın Valimizin de, benim de amacımız ve gayretimiz her zaman hemşerilerimizin ve ilimiz çiftçisinin menfaatlerini korumak yönündedir.

Üzülerek söylüyorum ki ; yanlış ve teyit edilmemiş bir bilgiyi doğruymuş gibi basına açıklamak bir milletvekiline yakışmayacak bir tutumdur ve esefle kınıyorum. Bilgi sahibi olmadan insanları yargılamak CHP zihniyetinde alışkanlık haline geldi. Yalanla siyaset maalesef yürümüyor, yürümeyecek.

Kimin ne iftira attığına bakmadan ; 19 yıldır yaptığımız gibi Karsımızı daha da kalkındırmak İçin Ak Parti Kars Milletvekilleri ve teşkilatları olarak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.