1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti Akyaka Belediye Başkan Adayı Ergüder Toptaş Projelerini Açıkladı
AK Parti Akyaka Belediye Başkan Adayı Ergüder Toptaş Projelerini Açıkladı

AK Parti Akyaka Belediye Başkan Adayı Ergüder Toptaş Projelerini Açıkladı

​​​​​​​AK Parti Akyaka Belediye Başkan adayı Ergüder Toptaş Akyaka halkına projelerini açıkladı.

A+A-

Volkan KARABAĞ 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Ak partinin Akyaka Belediye Başkanı adayı Ergüder Toptaş yaptığı açıklama şöyle:

"Akyaka’nın temel alt yapı sorunları merhum babam Muhammet Toptaş zamanında çözüme kavuşturulmuş bize düşen babamın başarılı çalışmalarını bir adım öteye götürerek Akyaka’mıza sosyal alanlar kazandırmak ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda projelere hazırlayarak bunları takip etmek ve neticelendirerek halkımızın kullanımına sunmaktır. Bizim Projelerimiz hayali projeler olmayıp iktidarın desteğini ve gücünden faydalanılarak hazırlanmış projelerdir.

Sosyal  Belediyecilik

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın millete hizmet şiarıyla hazırlanan bu projelerden biri İlçemizde atıl halde bulunan kapalı spor salonunu yeniden faal hale getirerek ilçemiz gençlerine ve spor yapmak isteyen halkımızın kullanımına açmak. Sportif müsabakalar düzenleyip ilçemizde kardeşlik, dostluk ve takım ruhunu canlı tutmayı hedeflemekteyiz. Yapacağımız her projemizde ilçemiz yaşamına yön veren paydaşlarla birlikte hareket edip ortak çalışmalar yaparak sosyal yaşama katkı sunmayı planlamaktayız. Bizim için Belediyecilik ekip işidir takım ruhu ile hareket edersek başarılı olabileceğimize inanmaktayız. Kadınlarımıza yönelik projelerimiz mevcut, üreten kadın, sosyal hayatın içinde daha çok yer almalı diye düşünerek,  İŞKUR destekli meslek edindirme kursları açarak bu kurslarda üretilen ürünlerin satışı ile hem ev ekonomilerine katkı hem de yöresel ürünlerin tanıtımı ve üretiminin sürekliliğini hedeflemekteyiz. Bunun için yöresel ürünlerin sağlıklı ortamlarda üretim, paketleme, satışı için gerekli girişimlerde bulunacağız lüzumu halinde Belediyemiz bünyesinde bulunan şirketin kooperatif usulü çalışması için gerekli çalışmaları yapacağız, bu girişim ilçemizde üretimi artıracak üreticilerin kazancını daha da artıracaktır.

Çevreci ve Hayvan Dostu Belediyecilik

İlçemizde civar köylerden getirilip terk edilen başıboş hayvanların toplatılarak yapılacak barınakta güvenli yaşayabilmesi için gerekli çalışmalar yapılacak görevliler ve gönüllüler aracılığı ile bu hayvanların beslenme ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik projeleri hayata geçireceğiz.

Sosyal Yaşam alanları Olan Belediyecilik

İlçemiz, köylerimiz, çevre il ve ilçelerde yaşayan halkımıza ailece kullanabilecekleri soğuksu kaplıcasının turizme kazandırarak tesis yapılması için gerekli kurum ve kuruluşlara sunulacak projelerimiz mevcut olup turizme kazandırılan bu alanın yöre esnafına da büyük katkı sağlayacağı şüphesizdir. Biz hizmetleri sunarken çevre köylerimizin de faydalanabilmesi en azından kelebek etkisi yaratarak köylere katkı sunabilmeyi hedeflemekteyiz.

İlçemizde görev yapan memurlarımızın en büyük sıkıntısının lojman olduğunun bilincindeyiz TOKİ ile birlikte Çevre düzenlemesi yapılmış, huzurlu lojman ve site yapımı için gerekli proje çalışmalarımızın devam ettiği müjdesini de buradan vermek istiyorum.

İlçemizde atıl durumda bulunan park alanlarının yeniden kullanılabilmesi için çevre düzenleme ve rehabilite çalışmaları ile bu alanları ailece oturulabilecek dinlenilebilecek sosyal alanlar haline dönüştürmek için gerekli projelerimiz hazır. Kaynağımız Hükümetimiz tarafından yapılacak proje destekleridir.  Halkımızdan tek isteğimiz bize inanmaları ve bizlere olan desteklerini 31 Mart’ta göstermeleridir. Bizler Akyaka’mıza hizmeti birlikte yapalım, çocuklarımıza huzurlu, yeşil, yaşanabilir bir şehri birlikte oluşturalım. Şeffaf hesap verebilir bir kent yönetimi hedeflemekteyiz. Tek kuruşuna kadar Akyaka Halkının hakkı olan ödenekleri sizler için harcarken çalışmalarımızda bize destek olmanızdan memnun olacağımızdan şüpheniz olmasın.

Kıymetli Hemşerilerim Ak belediyeciliğin yapacaklarını sizler çok daha iyi bilmektesiniz. İktidar partisinin belediyeleri ne söylemişlerse yaparlar, Diğerleri sadece vaat ederler bizler söylediklerimizi Allahın izni ile yaparız, çünkü İktidar partisi belediyesine Başkentte açılmayacak kapı, açılmayacak bakanlık yoktur. Bunu sizler çok daha iyi bilmektesiniz. Sizlerden isteğimiz bizlerin elini daha güçlü kılacak desteklerinizi eksik etmeyiniz. Haydi Akyaka’m sen işini bilirsin."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.