1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ahmet Arslan’ın kabinede yer almaması Kars’ta büyük üzüntü yarattı
Ahmet Arslan’ın kabinede yer almaması Kars’ta büyük üzüntü yarattı

Ahmet Arslan’ın kabinede yer almaması Kars’ta büyük üzüntü yarattı

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yönetim sisteminin ilk kabinesini açıkladı.

A+A-

Kabinede 16 Bakan ve 1 Cumhurbaşkanı yardımcısı yer alırken önceki kabinede yer alan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın yer almaması Kars’ta büyük üzüntü yarattı.

Ak Parti Kars Milletvekili Adayı A.Fettah Çetinkaya’da Ahmet Arslan ile ilgili görüşlerini şu şekilde dile getirdi :

Ahmet ARSLAN, Dil'e Kolay...

65. Hükümetin kurulmasıyla birlikte günümüze dek Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görev yapmış olan, yanında mesai arkadaşı olarak çalışmaktan gurur duyduğum, gecesini gündüzüne katarak UDH Bakanlığına ve haliyle Türkiye ekonomisine büyük bir ivme kazandıran Bakanımız sayın Ahmet Arslan her daim gönlümüzdedir.

Altyapı, Enerji, Ulaştırma, Haberleşme gibi alanlardaki yatırımlarda gelişme potansiyeli yüksek bölgeler önemlidir. Lakin döneminizdeki konjonktürde başında bulunduğunuz UDH Bakanlığı gösteriyordu ki bölgesel ikililik olmadan artık potansiyeli yüksek bölgelere değil 7 bölgeye de hizmet ve istihdam sağlandı, projeler tek, tek hayata geçti.

Sizin döneminizde yapılan projeler homojen değil hetorojen bir hal aldı.

Tarih sizi altın harflerle yazacak, hep razılıkla anacaktır. Ben bu süreci, sizin adınıza bir dinlenme süreci olarak görüyorum. Sizin çalışmanız, azim ve kararlığınız inşallah gelecek dönemde de sizi çok daha iyi görevlere getirecektir.

Siz tüm Türkiye’nin ve Karslıların gönlünde taht kurdunuz, muhabbetinde gurur oldunuz.

Her daim Millettin bakanı olmaya devam edeceksiniz, hakkınızı helal ediniz.

Bu vesile ile Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve yeni kabinede bulunan Bakanlarımıza kolaylıklar diler, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim.

Saygılarımla...

A.Fettah ÇETİNKAYA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.