1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Adıgüzel, “Kars’ta, MHP ile AK Parti ittifakı söz konusu değil”
Adıgüzel, “Kars’ta, MHP ile AK Parti ittifakı söz konusu değil”

Adıgüzel, “Kars’ta, MHP ile AK Parti ittifakı söz konusu değil”

​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, yerelde MHP ile AK Parti arasında bir ittifak olacağı dedikodularının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Adıgüzel MHP il binasında düzenlediği basın toplantısında, MHP’nin de, AK Parti’nin de Kars’ta belediye başkan adaylarını geri çekmeyeceğinin altını çizdi.

MHP’nin Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik’in yaklaşık 50 gündür sahalarda olduğunu ve seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü vurgulayan Tolga Adıgüzel: “Değerli basın mensupları; sizlerinde malumunuz olduğu üzere Kars’ta MHP ve AK Parti arasında bir ittifak dedikodusu dolaşıp durmaktadır. Yok, efendim MHP adayını geri çekecek yok efendim AK Parti adayını geri çekecek gibi dedikodular dolaşmaktadır. Genel merkezimiz ve genel başkan yardımcılarımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde Kars’ta MHP adayını geri çekmeyecektir. Cumhur ittifakının iki partisi de adayları ile seçimi sonuna kadar götüreceklerdir. Buradan altını çizerek söylüyorum. ‘Ne Milliyetçi Hareket Partisi nede AK Parti adayını geri çekmeyecektir. 1 Nisan 2019 sabahı MHP’nin adayı Sayın Çetin Nazik Gazi Karsımızın yeni şehrül-emini yani yeni belediye başkanı olacaktır. Siz basın mensuplarından ricamız bundan sonra asılsız asparagas haberlere itibar etmemenizdir. Cumhur ittifakı kapsamında bir birliktelik olacaksa buna bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan karar verirler.”dedi.

DİĞER PARTİLER MHP İLE YARIŞIYOR

Diğer patilerin, MHP ile yarıştıklarını söylediklerini ileri süren MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel açıklamasında: “Malumunuz olduğu üzere 31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinin arifesindeyiz. 15 Aralık 2018’de Kars’ta ilk seçim startını bildiğiniz üzere MHP olarak biz verdik. Ortalama 50 gündür sahalardayız, meydanlardayız, caddelerdeyiz ve sokaklardayız. Vatandaşlarımızın göstermiş oldukları ilgi, alaka ve teveccüh son derece memnuniyet vericidir. Geçtiğimiz 50 günlük sürede çok yol kat ettik. Esnaf ziyaretlerimiz, kamu ziyaretlerimiz, ev toplantılarımız hız kesmeden devam etmektedir. Şuan Kars’ta MHP’den başka, diğer siyasi partiler ve adayları pek varlık gösterememektedirler. Diğer siyasi partilere sorduğunuz zaman ‘Kars’ta MHP ile yarışıyoruz’ diyorlar. Hepsinin söylediği tek şey ‘rakibimiz MHP’dir’ diyorlar. Allah’ın izni bizlerin de gayretiyle 31 Mart 2019 akşamı çıktığımız bu sefer, zaferle sonuçlanacaktır. Biz buna inanıyoruz Milliyetçi Ülkücü harekete gönül verenlerinde inanmasını istiyoruz.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.