1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Yüzme Havuzu su tutulmaya başladı
Yüzme Havuzu su tutulmaya başladı

Yüzme Havuzu su tutulmaya başladı

Kars Kapalı Yüzme Havuzu’nda su tutulmaya başlandı...

A+A-

Kars Kapalı Yüzme Havuzu’nda Sona Gelindi! Kars’ta inşaatı tamamlanmak üzere olan 500 Seyirci Kapasiteli Kars Kapalı Yüzme Havuzu’nda sona gelindi. Havuzun önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı öğrenildi.

Beş yüz Seyirci Kapasiteli Kars yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ihalesi Spor Genel Müdürlüğü tarafından 05 Mart 2013 tarihinde yapıldı. 4 milyon TL sözleşme bedeliyle yüklenici firma ile 29 Mayıs 2013 tarihinde sözleşme imzalandı. Fiziki gerçekleşme oranı yüzde 95 civarında olan inşaatın tamamlanması için sona gelindi. Havuzlar su ile dolduruldu.

7 bin metrekareye sahip yaklaşık olarak 500 seyirci kapasiteli biri yetişkin birde çocuk havuzu olmak üzere iki tane havuzu yapıldı. Çocuk havuzu 1.10 santim derinliğinde yetişkin havuzumuzda 2 metre derinliğinde oluyor. İnşaat içerisinde bilardo, fitnis, masa tenisi, kafeterya ve masaj salonları olmak üzere çeşitli salonlar mevcut ve bu salonlarda halkımız çeşitli etkinliklerde bulunabilecekler. İnşaat yüzde 95 oranında bitmek üzere yüzde 5’lik kısmı da yaklaşık 2-3 hafta içerisinde tamamlanacağı ve açılışı önümüzdeki ay yapılması planlanıyor. Bu inşaatın aynısı yarı olimpik yüzme havuzu yapım Kars Kafkas Üniversitesi kampus alanında da devam etmekte. oradaki inşaatın kaba kısmı bitti güçlendirme çalışmaları başladı. Oradaki havuzu da buradaki havuzu gibi içerisinde bilardo, fitnis, masa tenisi, kafeterya ve masaj salonları olmak üzere çeşitli salonlar mevcut ve alış-veriş merkezi yapım işi de düşünülüyor. O havuz binasını da gelecek yıla tamamlanacak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.