1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Yılmaz’dan İstihdama Katkı
Yılmaz’dan İstihdama Katkı

Yılmaz’dan İstihdama Katkı

Karslı İşadamı Ahmet Yılmaz ; "İnsanların doğdukları kentte doymaları için elimizi taşın altına koyduk..."

A+A-

İşadamı Ahmet Yılmaz, Kars’ta istihdama katkıda bulunmak amacı ile yeni inşa edilen Grand Castle Hotel personelinin yüzde doksanının Karslılardan oluşacağını ifade ederek, insanların doğdukları kentte doymaları için elimizi taşın altına koyduk, dedi.

 

Hiçbir kredi desteği kullanmadan Kars’a yaklaşık 10  milyon dolarlık yatırım yapan Grand Castle Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, otelimizi çok kısa bir zaman sonra kardirşinas Kars halkının hizmetine açacağız. Son rötuşları yapıyoruz artık. Diğer bir taraftan ise tecrübeli ve profesyonel bir ekip kurmaya çalışıyoruz. Eleman alımı için ilana çıktık. Önceliğimiz Karslılar olacaktır, diye konuştu.

 

Turizm anlayışımız hizmet odaklı olacaktır, diyen Ahmet Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Grand Castle hizmette sınır tanımayacaktır. Biz bunu müşteri memnuniyeti ile ispatlayacağız. Turizm hizmetli tesislerimizde var olan turizm potansiyelini üst düzeylere çekmek misyonumuz olacaktır. Tesisimizde; 5 suit, 2 kral dairesi, 63 standart olmak üzere 70 oda bulunmaktadır. Ayrıca, çok amaçlı yemek salonu, yüzme havuzu, konferans ve toplantı salonları, spor merkezi, hamam, sauna, buhar odası ve birçok yeniliklerle Haziran ayının sonuna doğru turizm sektöründe hizmet vermeğe başlayacağız. Turizm Kars'ın bacasız fabrikasıdır. Bütün Karslılar ; bu fabrikanın tam kapasiteli çalışması için birlikte hareket etmelidir. Yediden yetmişe herkes bu fabrikanın gönüllü neferi olmalıdır. Bu fabrika iyi çalıştırılırsa, bütün bir şehri doyurmaya yetecektir. Bizler bölge insanı olarak son derece misafirperveriz. Bu misafirperverliğimize mütevaziliğimiz de eklenince ortaya çıkacak olan manzara Kars'ın son derece lehine olacaktır.”

 

GRAND CASTLE HOTEL’İN PERSONEL ALIM İLANI

 

Kars'ta Açılacak Olan 4 Yıldızlı Grand Castle Hotel Nitelikli Eleman Arıyor…

 

Bay ve bayan resepsiyonist, bel boy, garson, bar maid, barmen, kat görevlisi, güvenlik görevlisi, aşçı ve Grand Castle Hotel'in çeşitli departmanlarında çalıştırılmak üzere nitelikli eleman alınacaktır.

 

Müracaatların şahsen ve resimli CV ile yapılması gerekmektedir.

 

Adres: Grand Castle Hotel

Atatürk Caddesi No: 60 (Eski İş Bankası) KARS

_01-.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum