1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yerinde Halı Yıkama Hizmeti
Yerinde Halı Yıkama Hizmeti

Yerinde Halı Yıkama Hizmeti

Farklı alanlarda gerçekleştirilecek halı yıkama çalışmalarını yerinde yapılması daha kısa süre içerisinde kullanıma hazır hale getirilmesini sağlamaktadır.

A+A-

Tam otomatik makinelerle yapılacak yerinde halı yıkama çalışmalarıyla müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde hizmet verilmektedir. Uzman ekip gerekli kontrolleri sağlayarak halınızın türüne en uygun malzemeler ile yıkama işlemini gerçekleştirmektedir. Tam otomatik makinelerle yapılan yıkama işlemleri kısa sürede tamamlanmaktadır. Antibakteriyel şampuanlar ile yapılan yıkama çalışmalarının ardından halılar tamamen hijyenik şekilde temizlenmektedir.

Kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmekte olan firma yapmış olduğu her çalışmada müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Gerçekleştirilecek olan çalışmalar konusunda bilgi almak ya da firma ile iletişime geçerek taleplerini iletmek isteyenler https://www.bagcigrup.com.tr/yerinde-hali-yikama adresi üzerinden firmaya ulaşım sağlayabilirler. Talep etmeniz halinde belirtmiş olduğunuz adrese ulaşacak olan ekip tarafından gerekli kontroller sağlanarak halıların türüne uygun şekilde yıkama işlemi yapılmaktadır.

Yerinde Halı Yıkama Fiyatları

Halıların renginde solma veya farklı problemlerin yaşanmaması için otomatik makinelerle yapılan yıkama işlemleri sırasında en kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Halılarda leke olması halinde ekip leke çıkarıcı ürünler ile duruma müdahale etmektedir. Yerinde yapılacak olan yıkama çalışmaları sırasında belirlenecek fiyatlar metrekare üzerinden hesaplanmaktadır. Ekonomik fiyat seçenekleri ile kaliteli hizmet almak isteyenler firmaya ulaşım sağlayarak yapacakları talepler doğrultusunda istedikleri adrese kısa süre içerisinde hizmet alabilirler.

Geniş hizmet seçeneği ile çalışmalarını devam ettirmekte olan firma yerinde halı yıkama hizmeti ile yurt, kreş, cami, otel gibi pek çok farklı alanda kullanılmakta olan halıların kaldırılmasına gerek kalmadan bulunduğu noktada temizlenmesini sağlamaktadır. Kısa sürede tamamlanan yıkama işlemleri sırasında gerekli hassasiyetin gösterilmesi ile firma en iyi şekilde hizmet almanız için çalışmaktadır. Her türlü halının yerinde yıkanması sağlanmaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.